"Επικίνδυνη αλλά..."

19:27 28/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, βρέθηκε στη Βιέννη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσεχή αντίπαλο των Αρκάδων στο Europa League, Ραπίντ και μίλησε στo "arcadia-sports" ."Αυτό που με προβλημάτισε δεν είναι το 4-0, αλλά το ότι η Ραπίντ έχει ήδη αγωνιστεί σε 3 επίσημα παιχνίδια. Πρόκειται για μία σοβαρή, συμπαγή ομάδα, με καλά τρεξίματα, μικρές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές της και ομοιογένεια. Διαθέτει 4 πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εύκολα καταφέρνουν να αλλάξουν

την εικόνα ολόκληρης της ομάδας".

"Ο Χόφμαν έχει εκπληκτική αίσθηση του χώρου, εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, η οποία τον βοηθάει να περνάει κάθετες πάσες όπως στη φάση του 2-0. Το ίδιο καλός μέσος οργανωτικά είναι ο Μαυροβούνιος Μπόσκοβιτς. Μπήκε στο παιχνίδι στη θέση του Βίντρα, ο οποίος είναι πολύ πιο αθλητικός, αλλά λιγότερο ποιοτικός. Τραυματίστηκε και ίσως να μην αγωνιστεί στην Τρίπολη. Ο Μπόσκοβιτς βοήθησε πολύ στο να φτιάξει φάσεις η Ραπίντ.

Ο Μπέργκσταλερ πέτυχε τα 2 πρώτα γκολ, κάνοντας εξαιρετικές κινήσεις μέσα στην περιοχή. Εκμεταλλεύτηκε κάθε κενό στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Αυτός όμως που είναι εκπληκτικός επιθετικός, είναι ο Μπόιντ. Ο Αμερικανός με το 9 πέτυχε 2 γκολ, ενώ έδειξε πολύ κινητικός, με καλή φυσική κατάσταση, τεχνίτης και απρόβλεπτος. Πρέπει να προσέξουμε πολύ στην Τρίπολη, γιατί είναι ταχύς και δύσκολα αντιμετωπίσιμος.

Ο Σάουμπ και ο Τρίμελ δημιουργούσαν υπεραριθμία στα άκρα, κυρίως από τη δεξιά πλευρά της Ραπίντ, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τα κενά της Βιένερ Νόσταντ. Ο Τρίμελ πέρασε 2 ασίστ. Στο δημιουργικό παιχνίδι της Ραπίντ συμμετέχουν πολύ και οι 2 ακραίοι οπισθοφύλακες. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε συμπαγείς και οργανωμένοι. Να μην παρασυρθούμε, να μην αιφνιδιαστούμε. Έχουμε την ομάδα για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας που προκύπτουν από την έλλειψη επίσημων αγώνων".

Keywords
Τυχαία Θέματα