Βλέπει Ευρώπη με γκολάρα Μπαλοτέλι (VIDEO)

23:55 14/2/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Η Μίλαν πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπολόνια (1-0) με τρομερό γκολ τυ Μάριο Μπαλοτέλι και υπό συνθήκες βλέπει Ευρώπη.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Κούρτσι απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Μοντολίβο, ενώ στο 13' μετά από ασταθή επέμβαση του Κούρτσι, ο Μπαλοτέλι δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό ο Αμπιάτι απέκρουσε το σουτ του

Πέρες, ενώ στο 22' ο κίπερ της Μίλαν απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κριν. Στο 38ο λεπτό ο Αμπιάτι απέκρουσε ξανά, σουτ του Κριστάλδο, όπως έκανε και ο Κούρτσι σε προσπάθεια του Μοντολίβο στο 42'.

Στο 60ο λεπτό ο Κριστάλδο δεν μπόρεσε με προβολή από κοντά να ανοίξει το σκορ για την Μπολόνια, ενώ στο 61' ο Αμπιάτι απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, το σουτ του Μπιάνκι, έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 78' ο Πατσίνι έκανε το γύρισμα από δεξιά και η άμυνα τα Μπολόνια έδιωξε σωτήρια προ του Κακά.

Τη νίκη στη Μίλαν έδωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι στο 86ο λεπτο με τρομερό σουτ από πολύ μακρά και πλάγια δεξιά, που άφησε άγαλμα τον Κούρτσι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Τζακάρντο, Ραμί, Κονστάντ, Ντε Γιονγκ (64' Μουντάρι), Μοντολίβο, Χόντα (66' Πατσίνι), Κακά (79' Πόλι), Τααράμπτ, Μπαλοτέλι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Άντονσον, Νατάλι, Μαντοβάνι, Γκάρικς (88' Μοσκαρντέλι), Πέρες, Χριστοδουλόπουλος, Κριν, Μορλέο, Μπιάνκι, Κριστάλδο (84' Λασάλτ).

Keywords
Τυχαία Θέματα