Ευρωπαία η Μάιντζ… (VIDEO)

23:25 14/2/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΪΝΤΖ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ: 2-0
Γήπεδο: Coface Arena

Όνειρα Ευρώπης κάνει η Μάιντζ που επικράτησε με 2-0 του Αννόβερου κι έπιασε πεντάδα.

Στο 5ο μόλις ο Πόσπεχ δοκίμασε από μακριά ένα σουτ, χωρίς τύχη, ενώ στο 19' ο Μίλερ καθυστέρησε και το σουτ που έκανε έξω από την περιοχή, πέρασε ψηλά άουτ. Στο 27ο λεπτό το σουτ του Ντιούφ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 29' ο Καριούς βγήκε και πρόλαβε τον Μπιτενκούρ. Στο 33ο λεπτό ο Πόσπεχ προσπάθησε νε περάσει την μπάλα πάνω από τον Τζίλερ, που βγήκε και πρόλαβε να μαζέψει.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ

δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 51ο λεπτό. Ο Τζίλερ έδιωξε σε κόρνερ το όμορφο σουτ του Μιλερ και στη συνέχεια ο Μαλί βρέθηκε αμαρκάριστος απέναντι στον κίπερ του Αννόβερο και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 57ο λεπτό το σουτ του Πόσπεχ, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 65' ο Τζίλερ βγήκε και πρόλαβε τον Οκαζάκι, όπως έκανε και με τον Τσούπο Μότινγκ στο 69'. Στο 83ο λεπτό ο Τζίλερ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το όμορφο σουτ του Ζίμλινγκ. Η Μάιντζ ήταν πολύ καλύτερη και στο 90+3' ο Οκαζάκι άνοιξε δεξιά στον Ζίμλινγκ κι εκείνος έδωσε γκολ πάρε-βάλε στον Τσούπο Μότινγκ, που σε κενή εστία έκανε το 2-0.

ΜΑΪΝΖ: Καριούς, Πόσπεχ, Μπελ, Ντίας, Νοβέσκι, Γκάις, Σάλερ (78' Ζίμλινγκ), Παρκ (46' Τσούπο Μότινγκ), Μαλί (60' Κου), Μίλερ, Οκαζάκι.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Τζίλερ, Μαρσέλο, Ραϊτόραλ, Χόφμαν, Σουλτζ (75' Σλάουντραφ), Στιντλ, Σμιέντεμπαχ, Χούσζτι, Μπιτενκούρ (62' Πριμπ), Ντιούφ, Ρούντνεφς.

Keywords
Τυχαία Θέματα