Βίτορ: Συγκέντρωση στο στόχο

15:59 6/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ, λόγω τιμωρίας, θα υποδεχτεί κεκλεισμένων των θυρών τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική των play off με τον Μιγκέλ Βίτορ να εξηγεί πως, παρά την απουσία του κόσμου, η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στο στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να δείξει την ποιότητα της στο γήπεδο.
Σε δηλώσεις του στο Novasports, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ

τόνισε: «Ξέρουμε πως στα πλέι οφ υπάρχει αυτή η δυσκολία των διαδοχικών αγώνων Κυριακή - Τετάρτη αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν είχαμε αγώνες Κυριακή - Πέμπτη για το Europa League, συνεπώς είναι κάτι που νομίζω πως μπορούμε να το διαχειριστούμε».
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Βίτορ δήλωσε: «Γνωρίζουμε τον Ατρόμητο, είναι πολύ καλή ομάδα, πραγματοποίησαν πολύ καλή σεζόν και γνωρίζουμε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ωστόσο θα είναι στην έδρα μας, θέλουμε να νικήσουμε, όπως νικήσαμε σχεδόν κάθε αγώνα εκεί φέτος και θέλουμε να επεκτείνουμε αυτό το ρεκόρ».
Τέλος, για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών τα εντός έδρας παιχνίδια με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό ο Βίτορ τόνισε: «Φυσικά κι είναι καλύτερα με τη στήριξη των φιλάθλων μας στις κερκίδες. Δώσαμε δυο - τρεις αγώνες χωρίς τον κόσμο μας στο ξεκίνημα της σεζόν, έχουμε ζήσει τη δυσκολία, όμως ακόμη και δίχως το κοινό μας οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, στον αγώνα και να δείξουμε την ποιότητά μας στον αγωνιστικό χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα