«Η Μπαρτσελόνα διώχνει 16 παίκτες»

14:51 6/5/2014 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που θεωρείται δεδομένη η πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία, αρκετοί ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται προς αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα SPORT.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είτε θα μπουν στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες είτε δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια τους με τον αριθμό των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών να φτάνει τους 16.
Έτσι, οι Μανουέλ Πίντο, Βίκτορ Βαλντές και Κάρλες Πουγιόλ θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι

μιας και τα συμβόλαιά τους λήγουν στις 30 Ιουνίου και δεν θα ανανεωθούν. Οι Ιμπραχίμ Αφελάι, Ισάακ Κουένκα, Ντος Σάντος, Ολαθάμπαλ, Κρίστιαν Τέγιο, Σέρζι Ρομπέρτο αναμένεται να είναι διαθέσιμοι προς πώληση, ενώ γίνονται συζητήσεις και για πιθανή παραχώρηση των Άλβες, Αντριάνο και Σονγκ.
Το ίδιο ισχύει και για τους Πέδρο, Μασκεράνο και Αλέξις, όπου αν έρθει κάποια σοβαρή πρόταση, ο καταλανικός σύλλογος θα συζητήσει για την πώλησή τους
Οι παραπάνω θεωρούνται αναλώσιμοι με την Μπαρτσελόνα να έχει αποφασίσει, σύμφωνα με την SPORT, να "χτίσει" την νέα ομάδα πάνω στους Πικέ, Μπουσκέτς, Άλμπα, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Μοντόγια, Μπαρτρά και Τσάβι.

Keywords
Τυχαία Θέματα