Βήμα πρόκρισης για Ουκρανία (VIDEO)

23:46 15/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- PLAY OFF- 1ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ- ΓΑΛΛΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Ολιμπίσκι

Στο χέρι της κρατά πλέον την πρόκριση η Ουκρανία, καθώς νίκησε δίκαια με 2-0 τη Γαλλία.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Πιατόφ είπε όχι σε κεφαλιά του Ζιρού μετά από σέντρα του Ριμπερί, ενώ στην κόντρα ο Γιαρμολένκο

έκανε όμορφη κίνηση και σουτ, αλλά ο Γιορίς έπεσε και μάζεψε. Στο 28ο λεπτό ο Ροτάν έβγαλε όμορφη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Εντμάρ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 31' ο Γιαρμολένκο βρήκε όμορφα τον Κονοπλιάνκα, ο οποίος σούταρε άστοχα από καλή θέση. Στο 38' ο Εντμάρ έδωσε για τον Κονοπλιάνκα που κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Στο 55' ο Πογκμπά έβγαλε όμορφα για τον Ρεμί που έκανε κακό κοντρόλ και δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πιάτοφ, αλλά 5 λεπτά μετά οι Ουκρανοί έκρυψαν την μπάλα και ο Ζοζούλια από κοντά πλάσαρε ιδανικά τον Γιορίς. Δύο λεπτά μετά, ο Ζοζούλια κατέβασε όμορφα, έκανε το γύρισμα αλλά κόπηκε από τον Αμπιντάλ, ενώ στο 64' ο Ζιρού έβγαλε τον Νασρί μόνο του με τον Πιάτοφ, αλλά ο άσος της Σίτι πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ των Ουκρανών. Στο 75' οι Ουκρανοί ζήτησαν σωστά πέναλτι σε κράτημα του Ζοζούλια από τον Αμπιντάλ και τελικά στο 82' οι γηπεδούχοι κέρδισαν το πέναλτι και ο Γιαρμολένκο από τα 11 μέτρα έκανε το 2-0. Στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κοσιελνί για σκληρό φάουλ ενώ στις καθυστερήσεις οι Ουκρανοί έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 3-0. Στο 90+5' με δέκα έμειναν και οι Ουκρανοί που έχασαν με κόκκινη τον Κούτσερ.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιατόφ, Φεντέτσκι, Κατσερίντι, Κούτσερ, Σεβτσούκ, Στεπανένκο, Ροτάν, Γιαρμολένκο, Εντμάρ (76' Μπεζούς), Κονοπλιάνκα (90+2' Γκούσεφ), Ζοζούλια (85' Σελέζνιοφ).

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Ντεμπισί, Κοσιελνί, Αμπιντάλ, Εβρά, Ματουιντί, Πογκμπά, Ρεμί, Ριμπερί, Νασρί, Ζιρού (70' Μπενζεμά)

Keywords
Τυχαία Θέματα