Καθάρισε ο Ρονάλντο (VIDEO)

23:40 15/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- PLAY OFF- 1ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Εστάντιο ντο Σπορτ Λισμπόα ε Μπενφίκα

Όταν έχεις τέτοιον Ρονάλντο δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Η Πορτογαλία έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ, καθώς κέρδισε με 1-0 τη Σουηδία και απέκτησε προβάδισμα.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Μουτίνιο έκανε σέντρα

σουτ από δεξιά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 5' ο Μουτίνιο πέρασε από αριστερά και τον Ίζακσον, αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Σουηδία απάντησε στις ευκαιρίες, καθώς ο Λούστιγκ έβγαλε από δεξιά τη σέντρα, αλλά η προβολή του Ελμάντερ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ το ματς στη συνέχεια είχε γρήγορο ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Στο 41' ο Νάνι βρήκε όμορφα τον Πόστιγκα, που κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Στο 49ο λεπτό ο Πόστιγκα εξ επαφής και στη συνέχεια ο Ρονάλντο με σουτ από την περιοχή, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ στο 62' μετά από κόρνερ, η κεφαλιά του Πέπε, πέρασε μόλις άουτ. Στο 69' ο Ίζακσον είπε όχι σε σουτ του Νάνι και γενικότερα οι Πορτογάλοι πίεζαν και οι Σουηδοί έψαχναν τις κόντρες. Τελικά η πίεση της Πορτογαλίας έφερε καρπούς στο 82ο λεπτό. Ο Βελόσο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ρονάλντο με κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον Ίζακσον. Στο 85ο λεπτό ο Αλμέιδα έκανε νέα σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Ρονάλντο σταμάτησε στο δοκάρι της Σουηδίας,

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρούι Πατρίσιο, Περέιρα, Πέπε, Άλβες, Κοεντράο, Μεϊρέλες (78' Ζόσουε), Βελόσο, Μουτίνιο, Νάνι, Ρονάλντο, Πόστιγκα (65' Αλμέιδα)

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίζακσον, Λούστιγκ, Νίλσον, Άντονσον, Ολσον, Κάλστρομ (78' Σβένσον), Ελμ (72' Βέρνμπλουμ), Λάρσον, Κατσανίκλιτς, Ελμάντερ (88' Γκερντ), Ιμπραΐμοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα