Βήμα πρόκρισης για ΟΦΗ

21:35 30/10/2014 - Πηγή: AEK365

H Ξάνθη έχανε τις ευκαιρίες στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που πήρε τη νίκη. Με γκολ του Τζορτζ στο 84' οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 και έκαναν το αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ

είχε την κατοχή και τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή. Οι παίκτες του Γκατούζο δεν κατάφεραν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν την Ξάνθη, που περίμενε τις αντεπιθέσεις, χωρίς επίσης να μπορέσει να δημιουργήσει προβλήματα στον Λορία. Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο το παιχνίδι άνοιξε αρκετά, γεγονός που έδειξε να βολεύει περισσότερο την ομάδα του Λουτσέσκου, που έβγαζε με μεγαλύτερη άνεση φάσεις προς την αντίπαλη εστία. Στα τελευταία λεπτά κυριάρχησαν τα νεύρα μεταξύ των παικτών, ενώ υπήρξαν και αρκετές διακοπές λόγω τραυματισμών. Τελικά, ο ΟΦΗ κατάφερε να φτάσει στο γκολ «χρυσό σκόρερ» τον Τζορζ στο 84', έπειτα από καταπληκτική ενέργεια του Μερεμπασβίλι. Η νίκη λίγο έλειψε να κάνει.... Φτερά για τους παίκτες του Γκατούζου στο 90+4', όταν είδαν το σουτ του Λουσέρο να καταλήγει στο δοκάρι του Λορία.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Αντελέγιε, Μονιάκης, Σίσιτς (61' Μερεμπασβίλι), Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (85' Μπανούσης), Μεϊτέ, Στάθης, Απόνιο, Φερούζ (46' Τζορτζ).

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Σολτάνι, Καρλός (71' Κλέιτον), Παπαστεριάνος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Γούτας, Λισγάρας, Ρενάν (67' Λουσέρο), Ράνος (84' Καπετάνος).

Keywords
Τυχαία Θέματα