Βιλανόβα: Δεν ξεγράφω την Ρεάλ

15:12 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Τίτο Βιλανόβα να υπογραμμίζει πως δεν πρόκειται να ξεγράψει την πρωταθλήτρια Ισπανίας για την μάχη του τίτλου ακόμα και αν η διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα αυξηθεί και άλλο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Δεν πρόκειται να ξεγράψω τη Ρεάλ ακόμη και αν η διαφορά ανεβεί στους 14 ή 16 βαθμούς. Στο τέλος μπορεί να τερματίσουμε με διαφορά οκτώ βαθμών αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη μπροστά μας. Στην αρχή της χρονιάς δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα

κτίζαμε μια τόσο μεγάλη διαφορά από τη Ρεάλ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας αγώνα που θα είναι πολύ δύσκολος".
Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο και δυο ώρες αργότερα διεξάγεται το ντέρμπι της Μαδρίτης και σε ερώτηση αν θα το παρακολουθήσει από την τηλεόραση ο Βιλανόβα απάντησε: "Θα βρίσκομαι στη συνέντευξη Τύπου εκείνη την ώρα και μετά θα πάω για φαγητό, όπως κάνω πάντα. Δε σκοπεύω να δω τον αγώνα".
Για το γεγονός πως Μέσι και Ινιέστα είναι υποψήφιοι για την "Χρυσή Μπάλα", ο Βιλανόβα δήλωσε: "Δε νομίζω ότι οι παίκτες θα επηρεαστούν από την απονομή αυτού του βραβείου. Φυσικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Λέο και ο Αντρές είναι υποψήφιοι. Το αξίζουν και οι δύο, θα χαρώ πολύ αν ένας από τους δύο κερδίσει το βραβείο. Ο Πεπ αξίζει να πάρει το βραβείο σε συλλογικό επίπεδο, αλλά ο Ντελ Μπόσκε κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα