Βενιζέλος: Χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση

17:39 6/5/2014 - Πηγή: AEK365

Στη σημασία της ύπαρξης πολιτικής και κυβερνητικής σταθερότητας στάθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
"Συζητήσαμε το πολιτικό πλαίσιο που κινείται η χώρα. Για να αποδίδουν οι θυσίες του λαού πρέπει να έχουμε πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Και αυτή διασφαλίζεται μέσα από τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ

που αγωνίζεται στο σχήμα της Ελιάς. Αλλιώς δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ολοκλήρωση της εθνικής στρατηγικής. Δεν βρισκόμαστε μόνοι μας στην κυβέρνηση, γιατί αυτή την εντολή έδωσε ο λαός τον Ιούνιο του 2012. Το ζήτημα δεν ειναι η αποχώρηση από την κυβέρνηση, διότι χωρίς εμάς δεν υπάρχει κυβέρνηση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε "αστείους" τους χαρακτηρισμούς περί "διλήμματος" και "εκβαισμού" που θέτει στους ψηφοφόρους για τις Ευρωεκλογές και την υποψηφιότητα της Ελιάς.

Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό ήταν το Eurogroup, με τον κ. Βενιζέλο να τονίζει ότι : "Έχουμε κάνει πολλά σημαντικά βήματα για την ανάκαμψη της οικονομίας και οδεύουμε στην έξοδο από την κρίση. Τώρα ο λαός θα βλέπει την αλλαγή. Στόχος μας είναι να επιβεβαιώσουμε τη βιωσιμότητα του χρέους που ήδη οι αγορές έχουν κρίνει ως βιώσιμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα