Βενγκέρ: Προσοχή στα φάρμακα που παίρνετε

16:57 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η απώλεια μαλλιών και η ζημιά στον οργανισμό είναι τα αποτελέσματα των φαρμάκων που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές, σε περίοδο τραυματισμού, χωρίς να το ξέρουν οι ομάδες τους όπως σημείωσε ο Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος προειδοποίησε τους παίκτες για την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνουν.
Σε δηλώσεις του ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε: «Κάποιοι από αυτοί (σ.σ. τραυματισμοί) έχουν να κάνουν με αγωγή που παίρνουν οι παίκτες και εσύ δεν ξέρεις για αυτό. Μετά συνειδητοποιείς ότι πήραν αυτή την αγωγή και δεν είναι συνετό. Για παράδειγμα, αν χάνεις μαλλιά και πάρεις κάτι για να

μεγαλώσουν τα μαλλιά σου, μπορεί να μην είναι καλό για το υπόλοιπο σώμα σου.
Τα φάρμακα ωθούν ένα μέρος του σώματος και μερικές φορές μπορεί να είναι επιζήμια για ένα άλλο μέρος του σώματος.
Περιβάλλομαι από ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοση τους, γιατί έχουν ένα άλλο πρόβλημα στην ζωή τους και δεν είναι πάντα καλό πράγμα αυτό.
Το ήπαρ δεν λειτουργεί τόσο καλά, οι τοξίνες δεν φεύγουν από το σώμα τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε και αυτό κάνει τον παίκτη να κουράζεται. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Κάθε υπόθεση είναι διαφορετική και πρέπει να αναλύσεις βαθιά, γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα