Έκαναν το καθήκον τους Σίτι και Τσέλσι...

16:49 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΤΟΟΥΚ: 3-0
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Στο κόλπο του τίτλου παρέμεινε η Τσέλσι που κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Στόουκ.

Στο 9ο μόλις λεπτό, ο Σαλάχ από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπέγκοβιτς, ενώ στο 25' ο κίπερ της Στόουκ απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Τόρες. Τελικά στο 3ο λεπτό ο Μάτιτς έκανε το γύρισμα και ο Σαλάχ με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι.

Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 62' κέρδισαν πέναλτι. Ο Μπέγκοβιτς

απέκρουσε αρχικά την εκτέλεση του Λάμπαρντ, ο οποίος όμως στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 για την Τσέλσι έκανε ο Γουίλιαν με όμορφο μακρινό σουτ στο 73ο λεπτό.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Λάμπαρντ (72' Λουίς), Μάτιτς, Σίρλε (60' Αζάρ), Γουίλιαν (79' Κόουλ), Σαλάχ, Τόρες

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον (46' Άνταμ)Σόκρος, Γουίλσον, Πίτερς, Οντεμβίγκι, Γουέλαν, Παλάσιος (46' Ουίλκινσον), Ενζόνζι, Αρναούτοβιτς, Κράουτς (78' Γουόλτερς)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΦΟΥΛΑΜ: 1-2
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Ελπίδες παραμονής απέκτησε η Φούλαμ που κέρδισε με 2-1 την Άστον Βίλα μέσα στ Μπέρμιγχαμ.

Στο 4', ο 19χρονος Γούντροου, που ξεκίνησε για ακόμη μία φορά βασικός μετά την έλευση του Φέλιξ Μάγκατ στην ομάδα, η Φούλαμ είχε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά ο νεαρός φορ αστόχησε με το κεφάλι από καλή θέση. Στο 26' η Βίλα δημιούργησε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση η κεφαλιά του Βάιμαν πέρασε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα αυτός που βρέθηκε σε καλή θέση για να ανοίξει το σκορ ήταν ο Λεάντρο Μπακούνα, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στον Στόκντεϊλ, κάτι που έκανε και ο Γκουζάν στο 35' σε σέντρα του Γούντροου. Οι 22 ποδοσφαιριστές πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0 να παραμένει και χωρίς να σημειωθεί κάποια σημαντική φάση στα εναπομείναντα 10 λεπτά.

Το δεύτερο μισό άρχισε με τους γηπεδούχους να πιέζουν, αλλά τους κόπους τους να μην ανταμείβονται σε δύο περιπτώσεις, στο 50' και το 59'. Στην πρώτη περίπτωση ο Στόκντεϊλ ακούμπησε όσο έπρεπε την μπάλα για να την στείλει στο δοκάρι, ενώ στην δεύτερη ο Αμορεμπιέτα μπήκε στην πορεία του σουτ του Μπακούνα και δεν του επέτρεψε να γίνει ο πρώτος σκόρερ του αγώνα. Αυτός ήταν ο Κίραν Ρίτσαρντσον, που μετά από πάσα του Ντεγιάγκα σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα και έκανε το 1-0. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις δέκα λεπτά, αφού στο 71' ο Χολτ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Βίλα και ισοφάρισε για την ομάδα του. Έξι λεπτά αργότερα ο Χόλτμπι είχε κι αυτός την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Ματ Λόουτον έδιωξε την μπάλα στην γραμμή, αφού ο Γερμανός μέσος είχε περάσει δευτερόλεπτα νωρίτερα και τον Γκουζάν. Την λύση ήρθε να δώσει ο Ούγκο Ρονταλέγκα, που έκανε το 2-1 στο 86' για να στείλει τους Λονδρέζους στα ουράνια.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Λόουτον, Φλάαρ, Μπέικερ, Μπέρτραντ, Γουέστγουντ, Μπένετ (Τόνεφ 66'), Μπακούνα, Ολμπράιτον (Μπόουερι 90'), Βάιμαν, Χολτ

ΦΟΥΛΑΜ: Στόκντεϊλ, Ρίτερ, Χάνγκελαντ, Χάιτινχα (Ρίισε 83'), Αμορεμπιέτα, Ντιαρά, Σίντγουελ, Κασάμι (Ντεγιάγκα 46'), Χόλτμπι, Ρίτσαρντσον, Γούντροου

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 0-3
Γήπεδο: Κάρντιφ Σίτι Στάντιουμ

Κοντά στην Τσάμπιονσιπ βρίσκεται η Κάρντιφ, που γνώρισε βαρειά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Πάλας.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική. Καμία σχέση με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο. Η Κάρντιφ εμφανίστηκε εντελώς αποπροσανατολισμένη στο πρώτο ημίχρονο και εκεί που κανείς θα περίμενε να «ματώσει» για τη νίκη, ήρθε ο Πάντσεον στο 31' να «παγώσει» τους Ουαλούς και να βάλει μπροστά στο σκορ την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, ενώ παράλληλα η Πάλας έμοιαζε περισσότερο συγκεντρωμένη στον στόχο της νίκης, που θα της έδινε βαθμολογική ανάσα ενόψει των υπόλοιπων αγώνων της περιόδου. Από το 35' και μετά οι παίκτες του Σόλσκιερ επιχείρησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, όμως το άγχος και η επιπολαιότητά τους δεν τους άφησε περιθώρια να ελπίζουν για κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ρισκάρουν. Ανέβασαν τις γραμμές τους στο γήπεδο, έψαξαν να βρουν κενούς χώρους, αλλά μάταια. Με εξαίρεση τη φάση του 58', όταν διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, οι ποδοσφαιριστές του Σόλσκιερ δεν δικαιούταν να ζητήσουν τίποτα άλλο από το σημερινό παιχνίδι. Και ενώ τα λεπτά περνούσαν και η... ανατροπή έμοιαζε όνειρο απατηλό, στο 71' ήρθε ο Τζο Λέντλεϊ να πληγώσει την πρώην ομάδα του σημειώνοντας το 2-0! Είχε ομως και άλλο. Πάνω που όλα έδειχναν ότι το ματς τελείωσε, ήρθε πάλι ο Πάντσεον στο 88' να διαμορφώσει το τελικό 3-0! Η Κρίσταλ Πάλας συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Τσέλσι την προηγούμενη εβδομάδα, παίρνοντας σημαντική ανάσα, εν αντιθέσει με την Κάρντιφ η οποία απέχει πλέον έξι βαθμούς από την σωτήριες θέσεις!

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Καθρίν, Κόκερ, Τέρνερ, Τέιλορ, Μεδέλ, Ματς, Ντέλι (72' Μπέλαμι), Ζαχά (62' Νόουαν), Κάμπελ, Τζόουνς (78' Κόουι).

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Μαριάπα, Νταν, Ντελανέι, Γουόρντ, Ντιγκατσόι, Γέντινακ, Λέντλεϊ (79' Παρ), Πάντσεον, Μπολάσι (64' Σαμάκ), Ζερόμ.

ΝΟΡΙΤΣ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 0-1
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Γουέστ Μπρομ που επικράτησε της Νόριτς με 1-0.

Φάση με το... καλημέρα είχε στο παιχνίδι η Νόριτς, η οποία απείλησε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού με τον Χούπερ. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφεραν σύντομα το ματς στα μέτρα τους και ήταν τελικά αυτοί που πήραν το προβάδισμα. Στο 16ο λεπτό, μετά από εξαιρετική συνεργασίας των παικτών του Μελ, η μπάλα έφτασε στον Αμαλφιτανό και αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής νίκησε τον Ράντι, κάνοντας το 0-1!

Μετά το γκολ η εικόνα του ματς άλλαξε, με τη Νόριτς να ψάχνει τον τρόπο να ισοφαρίσει, αλλά την άμυνά της να έχει πολλά κενά. Οι «baggies» έβγαιναν εύκολα στην κόντρα και λίγο μετά το ημίωρο έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως ο Βίντρα νικήθηκε από τον γκολκίπερ των «καναρινιών». Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Ελμάντερ προσπάθησε με κεφαλιά να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Φόστερ ήταν εκεί να διατηρήσει το 0-1 αναλλοίωτο και να στείλει την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Χωρίς τη σπουδαία φάση κύλησαν τα πρώτα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αρκετά βελτιωμένοι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν έβρισκαν κενούς διαδρόμους προς της αντίπαλη εστία. Όσο περνούσε η ώρα τα «καναρίνια» αύξαναν την πίεση και λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα είδαν δύο φορές το δοκάρι να τους τα... χαλάει. Πρώτα σε σουτ του Χούπερ και στη συνέχεια σε εκτέλεση φάουλ του Σνόντγκρας!

Μέχρι το φινάλε του ματς το σκηνικό παρέμεινε ίδιο... Η Νόριτς πίεζε, έκλεισε στα καρέ της τη Γουέστ Μπρομ, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κάνουν τη ζημιά αποκλειστικά με αντεπιθέσεις. Οι «baggies» πάντως κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση και να «δραπετεύουν» με ένα υπερ-πολύτιμο... τρίποντο από το «Κάροου Ρόουντ»!

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Όλσον (81' Γκουτιέρεζ), Γιόμπο, Μπασόνγκ, Μάρτιν, Τετέι, Χούλαχαν (64' Ρέντμοντ), Σνόντγκρας, Χόουσον, Ελμάντερ (70' Μπέκιο), Χούπερ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Όλσον, Ριντ, Ρίντγουελ, ΜακΌλεϊ, Μουλούμπου, Αμαλφιτανό, Ντόρανς (77' Γκέρα, 83' Ο' Νιλ), Σεσενιό, Μόρισον, Βίντρα (71' Μπεραχίνο)

ΧΑΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ: 1-0
Γήπεδο: KC Stadium

Βήμα παραμονής έκανε η Χαλ που επικράτησε με 1-0 της Σουόνσι.

Η Χαλ, ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί την ώθηση που της δίνει ο κόσμος στο «KC Stadium», αλλά ο Σέιν Λονγκ, δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε γκολ σε δύο καλές περιπτώσεις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τη Σουόνσι. Ο Βορμ ήταν παρών όταν χρειάστηκε για να κρατήσει το «μηδέν» και ουσιαστικά ενέπνευσε και τους συμπαίκτες του που άρχισαν να βγαίνουν σιγά - σιγά στην επίθεση, όσο περνούσαν τα λεπτά. Οι «τίγρεις», όμως, βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα στο 39', με τον Μπόιντ να κάνει καλύτερο άλμα από τον Ρανχέλ, να παίρνει την κεφαλιά από σέντρα του Ροσένιορ και να σκοράρει για το 1-0 του ημιχρόνου!

Στην επανάληψη, η Χαλ έδειξε να μην μπορεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση, αφού ναι μεν ήθελε να προστατεύσει το προβάδισμά της, αλλά έδειχνε διάθεση να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ. Η Σουόνσι, ήξερε ότι έπρεπε κάπως να επιστρέψει στο παιχνίδι, πάλεψε για να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο ρυθμός ευνοούσε τους γηπεδούχους. Μάλιστα, ο Σέλβεϊ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 68ο λεπτό, αλλά το σουτ από το ύψος του πέναλτι από γύρισμα του Μπονί, ήταν πολύ αδύναμο. Η έλλειψη φαντασίας και το γεγονός πως κανείς δεν φαινόταν ικανός να το πάρει πάνω του από πλευράς «κύκνων», οδήγησε τη Χαλ στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

ΧΑΛ: Χάρπερ, Ροσένορ, Φιγκερόα (75' Κορέν), Τσέστερ, Ντέιβις, Μέιλερ, Λίβερμορ, Μπόιντ, Γέλαβιτς (90+1' Σαγκμπό), Λονγκ (64' Αλούκο), Ελμοχαμαντί

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ρανχέλ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Μπρίτον (83' Λίτα), Σέλβεϊ, Ντε Γκούζμαν (46' Ντάιερ), Ράουτλετζ, Μίτσου (66' Ερναντες), Μπονί

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 0-4
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Τεράστιο διπλό με 4-0 πέτυχε η Γιουνάιτεντ επί της Νιούκαστλ και μπήκε δυνατά στ κόλπο της Ευρώπης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετώπισαν δυσκολίες στο πρώτο μέρος, όμως, παρόλο που έλειπαν οι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι με προβλήματα τραυματισμών, είχαν τρόπο να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα της Νιούκαστλ.

Το έκανε δύο φορές ο Μάτα και μια ο Ερνάντεζ, χαρίζοντας μια άνετη νίκη στη Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ισορροπημένο, με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες, με τη Νιούκαστλ να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ, αλλά τη Γιουνάιτεντ να παίρνει εν τέλει το προβάδισμα, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «St. James' Park», Οι «καρακάξες», οριακά είχαν το πάνω χέρι, προσπάθησαν να δείξουν υπεροχή και απείλησαν την εστία του Λίντεγκαρντ με πολύ ωραία κεφαλιά του Σισέ στο 24ο λεπτό. Παρ' όλα αυτά, η Γιουνάιτεντ, χωρίς να έχει κάνει ευκαιρία στο ματς, πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, χάρη σε πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μάτα στο 39ο λεπτό για το 1-0! Όλα θα είχαν γίνει πιο εύκολα για τους «κόκκινους διαβόλους», αν ο Τσιτσαρίτο δεν πετύχαινε το δοκάρι σε τετ-α-τετ στο 44'.

Ο Χουάν Μάτα, θα γινόταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού στο 50ο λεπτό έβαλε μπροστά τη Γιουνάιτεντ με δύο γκολ, διπλασιάζοντας και τα προσωπικά του τέρματα. Από λάθος του Κολοτσίνι που έχασε τη μπάλα στην άμυνα, ο Ερνάντεζ μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Ισπανός αστέρας με εύκολο πλασέ έγραψε το 2-0! Το ασφαλές προβάδισμα, φυσικά, είχε και θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία των παικτών του Μόγιες που άρχισα να δείχνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τη μπάλα στα πόδια και να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα. Στο 64', μάλιστα, ο Τσιτσαρίτο έκανε το 3-0 από ασίστ του Καγκάβα και η... σεμνή τελετή, όπως τη διαμόρφωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι», έλαβε τέλος κάπου εκεί. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Αντνάν Γιανουζάι με γκολ από καταπληκτική ασίστ του Μάτα με τακουνάκι!

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έλιοτ, Σαντόν, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Αϊνταρά, Ανίτα, Γκόσλινγκ, Τιοτέ, Γκουφράν (85' Αμεόμπι), Ντε Γιόνγκ (61' Μπεν Αρφά), Σισέ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Λίντεγκαρντ, Βαλένσια, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Εβρά (64' Μπίτνερ), Γιάνγκ (18' Γιανουζάι), Μάτα, Φλέτσερ, Φελαϊνί (89' Νάνι), Καγκάβα, Τσιτσαρίτο

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 4-1
Γήπεδο: Etihad

Άνετη νίκη με 4-1 πέτυχε η Σίτι κόντρα στη Σαουθάμπτον και πλησίασε στον πόντο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Οι «πολίτες», αν και στο πρώτο ημίχρονο τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους μαχητικούς «αγίους» που πήγαν στο Μάντσεστερ για να πάρουν κάτι θετικό, «καθάρισαν» το ματς ουσιαστικά στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Τουρέ, Νασρί, Τζέκο και Γιόβετιτς τα γκολ της ομάδας του Πελεγκρίνι, ωστόσο, αυτό που πέτυχε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός για το 2-1, δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ λόγω οφσάιντ του Σίλβα στη δημιουργία.

Σοβαρότατο τραυματισμό φαίνεται ότι αποκόμισε ο Τζέι Ροντρίγκεζ στα μισά του πρώτου μέρους, γυρίζοντας πολύ άσχημα το δεξί του γόνατο, για να αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο -1 από την κορυφή και με ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ αλλά και από τις Τσέλσι και Άρσεναλ η Σίτι.

Πολύ τυχερή που προηγήθηκε σχεδόν... απ' τα αποδυτήρια θα έπρεπε να αισθάνεται η Μάντσεστερ Σίτι, στο δύσκολο - όπως αποδείχθηκε - πρώτο 45λεπτο με τη Σαουθάμπτον. Από χαζό μαρκάρισμα του Φοντέ στον Τζέκο, ο Γιάγια Τουρέ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0 στο τρίτο λεπτό. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο, παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ, πατούσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, έδειχνε να έχει τον έλεγχο, αλλά όχι τον τρόπο για να απειλήσει την εστία του Χαρτ. Στο 35ο λεπτό, ο Τζέκο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γκατσανίγκα, αλλά δύο λεπτά αργότερα, οι «άγιοι» επιβραβεύτηκαν για την εμφάνισή τους, ισοφαρίζοντας.

Ο Ζαμπαλέτα ανέτρεψε τον Κορκ μέσα στην περιοχή και ο Ρίκι Λάμπερτ νίκησε τον Χαρτ στο 37ο λεπτό για το 1-1. Μέσα σε τρία λεπτά, ωστόσο, η Σαουθάμπτον... γκρέμισε ό,τι είχε προσπαθήσει να χτίσει στο «Etihad», χάνοντας το ματς από το πρώτο μέρος. Η Σίτι, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πήγε ξανά το προβάδισμα με τον Νασρί, του οποίου το γκολ όμως δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ, αφού ο Σίλβα που έκανε την ασίστ βρισκόταν σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ. Λίγο αργότερα, ο Τζέκο έκανε και το 3-1 με κεφαλιά από σέντρα του Κολάροφ, «κλειδώνοντας» τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

Στην επανάληψη, η Σαουθάμπτον έδειχνε αρχικά να έχει χάσει τη σπίθα και το θάρρος με το οποίο έπαιζε στο πρώτο μέρος, με το σκορ να έχει επηρεάσει πλέον την ψυχολογία των παικτών του Ποκετίνο. Η Σίτι, αντιθέτως, πίεζε κι έψαχνε κι άλλα γκολ, με τον Τζέκο στο 59' να χάνει διπλή ευκαιρία, με τον Γκατσανίγκα να του λέει «όχι» στο πρώτο σουτ και στη συνέχεια η μπάλα να περνάει άουτ. Σαν απάντηση ήρθε ένα διαγώνιο σουτ του Λάμπερτ από κάθετη του Λαλάνα στο 75ο λεπτό για να περάσει η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαρτ, ενώ στο 81ο λεπτό, από μπαλιά του Νασρί, ο Γιόβετιτς έγραψε από κοντά και σε κενή εστία το τελικό 4-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Φερναντίνιο (46' Χάβι Γκαρσία), Κομπανί, Ντεμικέλις, Νάβας, Τουρέ, Τζέκο (65' Νεγρέδο), Σίλβα (77' Γιόβετιτς), Νασρί

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκατσανίγκα, Τσέιμπερς, Σο, Σνάιντερλιν, Φοντέ, Λόβρεν, Λαλάνα, Κορκ (80' Γουανιάμα), Λάμπερτ, Ντέιβις (75' Γκάλαχερ), Ροντρίγκεζ (26' Γουόρντ - Πρόουζ)

Keywords
τσελσι, μπριτζ, μπλε, τσελσι, φορ, γκολ, ματ, λύση, βιλα, james, νιουκαστλ, μπεν, etihad, σπιθα, κινηση στους δρομους, γερμανος, σισε, Ελιζαμπεθ Τειλορ, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, ξανα, βγαινουν, δυνατα, βημα, ηττα, θαρρος, κοντρα, ονειρο, πιεση, ρυθμος, υψος, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, αγχος, αμυνα, αρσεναλ, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βιλα, βρισκεται, γκολ, γεγονος, γινει, γηπεδο, γονατο, δευτερο, διχτυα, δοκαρι, δωσει, διπλο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ελλειψη, εβδομαδα, εμφάνιση, εξι, επρεπε, εστια, ζημια, ιδιο, θετικο, λιβερπουλ, εικονα, ημιχρονο, καλημερα, κοκερ, λαθη, λαθος, λεαντρο, λύση, ματ, μπεν, νικη, νιουκαστλ, ομαδα, ομορφη, ορια, ουσιαστικα, οφσαιντ, προβληματα, ρικι, σεντρα, συνεχεια, συντομα, τειλορ, τρια, φαουλ, φυσικα, φοστερ, φορ, φορα, χαζο, χερι, χαρα, league, μια φορα, μπροστα, ομαδες, ουγκο, ουρανια, παιχνιδι, ποδια, premier league, υπεροχη, ωραιο, ξεκινησε, γιαγια
Τυχαία Θέματα