Βενγκέρ: «Πολύ δύσκολο να πάρουμε παίκτη»‏

16:39 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Διάφορα ήταν τα ονόματα που συνδέθηκαν τις τελευταίες μέρες με την Άρσεναλ, κάτι στο οποίο συνέβαλαν και οι μικροτραυματισμοί των Μπέντνερ και Ζιρού, καθώς και ο σοβαρότατος τραυματισμός του Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει έξι μήνες εκτός. Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Μίρκο Βούτσινιτς και κυρίως ο Τζούλιαν Ντράξλερ, ήταν ορισμένα από τα ονόματα που «έπαιξαν» περισσότερο στα ρεπορτάζ των «κανονιέρηδων».

Ωστόσο, ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε διαψεύσει την παρουσία του Ντράξλερ στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ, επανέλαβε ότι δεν θα προβεί σε

κάποια αχρείαστη και βιαστική κίνηση.

«Μοιάζει πολύ δύσκολο (σ.σ. να γίνει μεταγραφή). Σήμερα είναι 23 Ιανουαρίου και προς το παρόν δεν είμαστε κοντά σε κάποιον παίκτη. Νιώθω πάντα λίγο ένοχος όταν πηγαίνω σε μια συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και δεν έχω να ανακοινώσω τίποτα για κάποιον παίκτη, αλλά δεν θέλω να πω ψέματα» δήλωσε ο Βενγκέρ.

Και συμπλήρωσε:

«Επέστρεψε ο Τσάμπερλεϊν, επέστρεψε ο Μπέντνερ και ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψουν και ο Αρτέτα με τον Ράμσεϊ, οπότε νομίζω πως έχουμε την ομάδα που χρειαζόμαστε. Επίσης θα επιστρέψει και ο Γιάγια Σανόγκο την επόμενη εβδομάδα.

Συνολικά έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Αν προκύψει κάτι εξαιρετικό θα το συζητήσουμε. Όλοι αγοράζουν, αλλά το να αγοράζεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δυναμώνεις».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επικείμενη μεταγραφή του Χουάν Μάτα από την Τσέλσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
«Είμαι έκπληκτος. Ο Χουάν Μάτα είναι ένας πολύ καλός παίκτης και η Τσέλσι τον πουλάει σε έναν άμεσο αντίπαλο. Έχουν παίξει ήδη δύο φορές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα μπορούσαν να τον είχαν πουλήσει την προηγούμενη εβδομάδα. Καταλαβαίνω γιατί το έκανε αυτό η Τσέλσι αλλά για να είμαστε δίκαιοι νομίζω πως δεν θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα