Παίκτες από την Πρέβεζα πήρε η ΑΕΚ

15:38 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον στις Ακαδημίες της, εκεί που ο Άκης Ζήκος έχει ρίξει τεράστιο βάρος. Στην ομάδα δεν κοιτούν μόνο να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν παίκτες που βρίσκονται ήδη στα τμήματά της, αλλά να φέρουν στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης κάθε καλό παίκτη με προοπτικές. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο 16χρονος Ορέστης Πάσχος, της ΑΕ Πρέβεζας, ο οποίος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ

και έρχεται στην Αθήνα, προκειμένου να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής. Εκτός του Πάσχου, η ΑΕΚ έχει κλείσει από την Πρέβεζα και τους Μπακόλα και Κωστάκη. Αναλυτικά το δημοσίευμα του site atpreveza.gr, αναφέρει σχετικά:


"Με την κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο αετό στο στήθος, θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Πρέβεζας Ορέστης Πάσχος (γεν. 1998).
Ο νεαρός χαφ των «πρασίνων» της Πρέβεζας θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και στο συμφωνητικό που θα υπογράψει με το «δικέφαλο», προβλέπονται ειδικές ρήτρες σε περίπτωση που υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα και σε περίπτωση που κάνει και συμμετοχές στην πρώτη ομάδα.
Ο Πάσχος θα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και προέρχεται από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Άγγελου Μπέκα. Πρόσφατα υπήρξε συμφωνία με την «Ένωση» για τους Μπακόλα και Κωστάκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα