Βενγκέρ: Ο προπονητής περνά από... δικαστήριο μετά τον αγώνα

15:59 15/3/2014 - Πηγή: AEK365

Την φετινή σεζόν σε Premier League και Τσάμπιονσιπ έχουν γίνει 32 αλλαγές προπονητών με τον Αρσέν Βενγκέρ να υποστηρίζει πως η σταθερότητα στον πάγκο μιας ομάδας γίνεται όλο και πιο δύσκολη όταν μετά τα παιχνίδια ο προπονητής, όπως είπε, περνάει από δικαστήριο για το τι έκανε σωστά ή λάθος.
Με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν τον προπονητή της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ, να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μόλις 3 μήνες αφότου ανέλαβε

καθήκοντα, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Πάντα μιλάω για σταθερότητα. Η σταθερότητα στον πάγκο είναι σημαντική. Αλλά είναι όλο και πιο δύσκολο γιατί μετά από κάθε αγώνα γίνεται... δικαστήριο τι έκανε ο προπονητής σωστά ή λάθος.
Δεν ξέρω τον Σέργουντ ως προπονητή, τον ήξερα ως παίκτη. Ήταν ένας αφοσιωμένος παίκτης και μου αρέσει το γεγονός ότι έχει μάθει την δουλειά και έχει την ευκαιρία του ως προπονητής της Τότεναμ".
Στην συνέχεια ο προπονητής της Άρσεναλ πρόσθεσε: "Στην Αγγλία παραπονιούνται ότι οι νέοι προπονητές δεν παίρνουν ευκαιρίες. Όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να τους στηρίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα