Βενγκέρ: Να κάνουμε το αδύνατο δυνατό

07:52 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Emirates", η Άρσεναλ ηττήθηκε με 3-1 από την Μπάγερν Μονάχου και ο Αρσέν Βενγκέρ στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των αντιπάλων ωστόσο πρόσθεσε πως στην ρεβάνς οι παίκτες του θα παλέψουν ώστε να κάνουν το αδύνατο δυνατό και να πάρουν το εισιτήριο για τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που αξιοποίησε όλες τις ευκαιρίες που είχε. Όταν μειώσαμε το σκορ φάνταζε πολύ πιθανό να ισοφαρίσουμε. Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν. Στην επανάληψη ήμασταν επικίνδυνοι, έστω και

αν δεν δημιουργήσαμε εύκολα ευκαιρίες. Όμως το τρίτο γκολ της Μπάγερν Μονάχου ήταν μεγάλο πλήγμα για εμάς. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις ένα τέτοιο σκορ απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα εκτός έδρας. Όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην ρεβάνς. Έχουμε δυο μάχες μπροστά μας και ίσως η διεκδίκηση της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα να είναι ο πιο εφικτός στόχος, αλλά θα παλέψουμε στο Μόναχο για να κάνουμε το αδύνατο δυνατό".

Keywords
Τυχαία Θέματα