Βαζάκας: Βλέπω μία ΑΕΚ πραγματική... ΑΕΚ

20:44 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

Με τα καλύτερα λόγια για την εικόνα της ΑΕΚ, αλλά και τον Τραϊανό Δέλλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Βαζάκας. Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού είπε αναλυτικά:
"Όπως για όλες τις ομάδες έτσι και για μας ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι. Όταν παίζεις με την ΑΕΚ, που ειναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, ήταν το πιο δύσκολο ματς. Για να πάρεις

βαθμό ή βαθμούς από την ΑΕΚ πρέπει να μην κάνεις ούτε ένα λάθος. Η ΑΕΚ υπερέχει σε όλες τις γραμμές. Η σκέψη μας ήταν να κλείσουμε τους χώρους, να εκμεταλλευτούμε πιθανή κούραση της ΑΕΚ μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι που εκανε με τον Ολυμπιακό. Δεχθήκαμε ένα γκολ και πριν απ' αυτό η ΑΕΚ είχε 2-3 καλές ευκαιρίες. Είπα στο δεύτερο ημίχρονο στους παίκτες μου να συνεχίσουμε χωρίς ρίσκο. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου, γιατί παίξαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα. Μπράβο στην ΑΕΚ που δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Του χρόνου θα είναι στη Σούπερ Λίγκα και θα πρωταγωνιστήσει κι εκεί.
Είμαι υποχρεωμένος να δώσω συγχαρητήρια στον Τραϊανό, για τη δουλειά του. Βλέπω μία ΑΕΚ με αρχή μέση και τέλος. Παίζει ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματός της".

Keywords
Τυχαία Θέματα