Βαλβέρδε: Δύσκολη η Μέταλιστ

11:06 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τον ενθουσιασμό που επικρατεί στον Ολυμπιακό για... τελικό Europa League επιχειρεί να κατευνάσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος υπογράμμισε πως προέχουν τα παιχνίδια με την Μέταλιστ, μια δύσκολη ομάδα όπως σημείωσε ο Βάσκος τεχνικός.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού

τόνισε: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μελετήσουμε την Μέταλιστ, που είναι μια δύσκολη ομάδα. Αυτό είναι κάτι που φάνηκε και από τα παιχνίδια με την Σάλτζμπουργκ, όπου πέρασε πετυχαίνοντας 8 γκολ".
Για το αν έχει το ίδιο καλό προαίσθημα με εκείνο που είχε για τα παιχνίδια με την Μπενφίκα όταν ήταν στην Εσπανιόλ, ο Βαλβέρδε δήλωσε: "Αυτό είχε γίνει όταν είχαμε περάσει στα προημιτελικά του θεσμού. Τώρα περάσαμε στους 16. Δεν υπάρχει κανένας τελικός στο μυαλό μας. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε την Μέταλιστ. Είναι ωραίο που ο κόσμος έχει φιλοδοξίες. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας και μια πρόκριση που πρέπει να πάρουμε. Δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια με τους Ουκρανούς".
Ο Βαλβέρδε, σε ερώτηση αν η Ρούμπιν Καζάν ήταν η καλύτερη, τακτικά, ομάδα που πέρασε από το "Γ. Καραϊσκάκης", απάντησε: "Ήταν και καλή ομάδα και πειθαρχημένη. Έκανε ένα καλό παιχνίδι τακτικά, όπως και η Μαρσέιγ, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εξάλλου στην Ευρώπη δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Θα θέλαμε κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν να κάναμε πιο πολλές τελικές προσπάθειες".
Τέλος, στην επισήμανση ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε δυο φορές σε ισάριθμα παιχνίδια την Ρούμπιν Καζάν ενώ η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε τρία παιχνίδια για να την κερδίσει, ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας τόνισε: "Η Ρούμπιν Καζάν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ σταθερή και μας δυσκόλεψε αρκετά και στα δυο ματς που δώσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα