Μπόλονι: Λάθος που έδιωξαν τον Ζαγοράκη

10:37 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λάζλο Μπόλονι θεωρεί πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν λάθος όταν έδιωξαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη από την προεδρία της ΠΑΕ με τον Ρουμάνο τεχνικό να σημειώνει πως όταν αγαπάς πρέπει να το κάνεις με το μυαλό και όχι την καρδιά.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ρουμανίας evz.ro, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε για τους φίλους της

ομάδας: "Αν αγαπάς, το κάνεις με το μυαλό όχι με την καρδιά. Αυτό συνέβη και άλλαξε ο πρόεδρος Ζαγοράκης με τον Βρύζα. Σέβομαι και τους δυο, δούλεψα καλά και με τους δυο. Οι οπαδοί που έδιωξαν τον Ζαγοράκη νομίζω πως έκαναν ένα λάθος".

Παράλληλα ο Μπόλονι μίλησε για
Τον αποκλεισμό από την Ουντινέζε: "Σε γενικές γραμμές είχα κακό ύπνο! Τώρα κοιμάμαι καλά. Ειλικρινά η Ουντινέζε ήταν καλύτερη στην ταχύτητα του παιχνιδιού. Έπρεπε να παίξουμε πάνω από το 100% για να τους αποκλείσουμε. Δεν είμαι χαρούμενος που χάσαμε, αλλά δεν θα χάσω και την γη κάτω από τα πόδια μου".
Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος: "Στον ΠΑΟΚ το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορεί να χαρακτηρίζονται ως κακοί αλλά έχουν μεγάλη καρδιά. Το κοινό είναι ζεστό και κάποιες φορές πολύ ζεστό".
Τις συζητήσεις που είχε με την Ραπίντ και τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ: "Με την Ραπίντ ήμουν σε προχωρημένες συζητήσεις. Ήμουν στο αεροδρόμιο, έπαιρνα εισιτήριο. Μια στιγμή έμπνευσης με βοήθησε να πάρω την απόφαση να φύγω μακριά. Ήθελαν προπονητή εκείνο το βράδυ. Ζήτησαν απάντηση την επόμενη μέρα και δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ να υπογράφω συμβόλαια μέσα σε πέντε λεπτά. Στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, μου άρεσε το πώς μιλήσαμε και το πώς μου συμπεριφέρθηκαν. Ήρθαν στο Παρίσι. Ήταν το πρώτο συμβόλαιο που επέλεξα τόσο γρήγορα. Και έκανα λάθος που αποφάσισα γρήγορα. Στην Ρουμανία αυτοσχεδιαζόμουν τα πάντα, εννοώ όσα έχουν να κάνουν με τις συμβάσεις".
Για την οικογένεια του: "Η γυναίκα μου από τους τελευταίους έξι μήνες, πέρασε τέσσερις μήνες στην Ρουμανία. Η κόρη μου είναι 27 ετών και έχει την δουλειά της. Εγώ δουλεύω στην Ελλάδα και πριν δούλεψα στο Βέλγιο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Για να είμαι ξεκάθαρος, μπορώ να προπονήσω οπουδήποτε, ακόμα και στην τελευταία θέση του κόσμου, αρκεί να νιώθω καλά, για να λειτουργήσω σωστά".
Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ο Ρονάλντο δεν είναι καθόλου αλαζόνας. Είναι απλά όμορφος και έχει επίγνωση της αξίας του. Όταν έχεις την οικονομική κατάσταση του δεν μπορείς να είσαι όπως ήσουν 16 χρονών. Η γνώμη πάντως είναι, αν μιλήσουμε με αριθμούς, ότι ο Μέσι είναι πραγματικά ο νούμερο 1. Και νομίζω ότι ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Ρονάλντο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον εκτιμώ περισσότερο από τον Ρονάλντο, που είναι και το παιδί μου. Κοιτάξτε, ο Πουγιόλ μου είναι πιο συμπαθής από τον Πέπε, ο οποίος σε ηλικία 19 ετών ήρθε στο γραφείο μου και παραπονέθηκε ότι δεν ήθελε να αφήσει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τώρα είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης".
Για την ζωή του στην Ελλάδα: "Νιώθω καλά, μου αρέσει η θερμότητα. Αλλά είναι δύσκολο να μην αρέσει σε κάποιον η ζωή στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα