Τζόκοβιτς: Μόνο εμένα κατηγορώ

22:39 8/6/2014 - Πηγή: AEK365

"Η υποστήριξη για εκείνον ήταν μεγάλη", παραδέχτηκε ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο. "Προσπάθησα να συγκεντρωθώ στους δικούς μου υποστηρικτές. Ο κόσμος αναμειγνύεται, νιώθεις την ένταση στο κορτ. Όμως, δεν μπορώ να κατηγορήσω τον κόσμο. Κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου". Ο Νόλε νευρίασε στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τη φωνή που ακούστηκε λίγο πριν το δεύτερο σερβίς του στο ματς πόιντ: "Ας σταματήσουμε την κουβέντα για τον κόσμο".
Ο 27χρονος Σέρβος δεν έκρυψε την πίκρα του για την ήττα στον τελικό του Ρολάν Γκαρός... "Είμαι απογοητευμένος, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που βρίσκομαι σε μια τέτοια κατάσταση. Όταν θέλεις κάτι πολύ και δεν το παίρνεις για αρκετά χρόνια είναι δύσκολο. Πρέπει, όμως, να βλέπω πόσο ευλογημένος είμαι. Όπως είπα, δεν είναι η πρώτη φορά. Θα ανακάμψω και θα επιστρέψω".
Ο Τζόκοβιτς παραδέχτηκε, βέβαια, την ανωτερότητα του Ράφα Ναδάλ. "Ήταν ο καλύτερος παίκτης σήμερα. Έπαιξε καλύτερα στους κρίσιμους πόντους. Να τον κερδίσεις στα πέντε σετ είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να έχεις ένα υψηλό επίπεδο σε όλο το ματς. Εγώ είχα σκαμπανεβάσματα. Το cross court backhand μου δεν ήταν όσο καλό ήταν στα προηγούμενα ματς".
Ο Σέρβος παραδέχτηκε ότι είχε πολλά προβλήματα φυσικής κατάστασης στο τρίτο σετ και απάντησε με χιούμορ όταν ρωτήθηκε αν θα είχε περισσότερες πιθανότητες νίκης σε απογευματινό ματς: "Μπορεί και να κέρδιζα τον τίτλο αν ήμουν αριστερόχειρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα