Τζέραρντ: «Ενοχλήθηκα από τον Σερ Άλεξ» (video)

10:42 1/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν δίστασε να πει πώς ακριβώς αισθάνθηκε βλέποντας τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τονίζει στην αυτοβιογραφία του πως δεν τον θεωρεί παίκτη του υψηλότερου επιπέδου. Φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ του Σαββάτου, ο ηγέτης της Λίβερπουλ αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες που έκαναν να τον αποκτήσουν Μαν. Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τονίζοντας πως νιώθει χαρούμενος που τελικά έμεινε στο λιμάνι.

«Δοκιμάστηκα από τη Μαν. Γιουνάιτεντ όταν ήμουν 13 και ήθελαν να υπογράψω συμβόλαιο επτά ετών. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Σερ Άλεξ

Φέργκιουσον κι αυτά που έχει καταφέρει είναι φανταστικά. Γι' αυτό άλλωστε πούλησε τόσο πολύ το βιβλίο του από την πρώτη εβδομάδα. Όμως ενοχλήθηκα λίγο όταν διάβασα πως για εκείνον δεν είμαι παίκτης του κορυφαίου επιπέδου. Πάντως δεν θα χάσω και τον ύπνο μου. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του. Προσπάθησε να με πάρει τη σεζόν 2002/03, μετά ξαναπροσπάθησε και προφανώς αρνήθηκα, άρα δεν θα το πάρω και κατάκαρδα», δήλωσε ο Τζέραρντ.

Όσο για το φλερτ με την Τσέλσι, είπε: «Προσπάθησε δύο φορές να με αποκτήσει, το 2005 και το 2006. Είμαι άνθρωπος της Λίβερπουλ, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως τράβηξε την προσοχή μου, γιατί τότε η Τσέλσι έκανε μεγάλα πράγματα. Ξόδευαν τεράστια ποσά, ενώ εκείνη την περίοδο η Λίβερπουλ είχε προβλήματα και η σχέση μου με τον Ράφα Μπενίτεθ είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Όμως μπορώ να πω από τα βάθη της καρδιάς μου ότι η καλύτερη απόφαση που πήρα ήταν να μείνω στην ομάδα που αγαπώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα