Μπέκαμ: «Μυήθηκα... με αυτοϊκανοποίηση»! (VIDEO)

09:03 1/12/2013 - Πηγή: AEK365

Εξομολόγηση-σοκ από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος αποκάλυψε πως όντας έφηβος για να μπορέσει να ενταχθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπρεπε να αυτοικανοποιηθεί με μία φωτογραφία του Κλέιτον Μπλάκμορ.
Για όσους αγνοούν τον Μπλάκμορ, πρόκειται για έναν 50χρονο, πλέον, Ουαλό ποδοσφαιριστή που έπαιζε στη Γιουνάιτεντ τη δεκαετία του '80. Και η αφήγηση του «Μπεκς» έγινε στο ντοκιμαντέρ, «Class of '92», που ανέφερεται στην ανέλιξη του ίδιου, αλλά και της Γιουνάιτεντ μαζί με τους Νίκι Μπατ, Γκάρι και Φιλ Νέβιλ, Πολ Σκόουλς και Ράιαν Γκιγκς.
«Όλοι όσοι έμπαιναν για πρώτη φορά

στα αποδυτήρια της αντρικής ομάδας έπρεπε να περάσουν μια διαδικασία μύησης», είπε χαρακτηριστικά ο Μπέκαμ.
«Αλλά αυτό που μου ζήτησαν να κάνω οι συμπαίκτες μου ήταν από τα πιο ντροπιαστικά, έπρεπε να κοιτάω μια φωτογραφία του Μπλάκμορ σε ένα ημερολόγιο τοίχου, να της λέω ερωτόλογα και να κάνω ...ξέρετε τι», συμπλήρωσε ο «Μπεκς».
Στην ίδια συνέντευξη ο Μπέκαμ μίλησε και για το αγαπημένο του γκολ.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Άγγλο πρώην άσο αυτό είναι η λόμπα πίσω από τη σέντρα που είχε πετύχει τον Αύγουστο του 1996 απέναντι στη Γουίμπλεντον, με τον Μπέκαμ να προσθέτει πως ο Καντονά ήρθε κοντά του και του είπε "ήταν ένα ωραίο γκολ", κάνοντάς να τον να νιώσει ακόμα πιο όμορφα.
Δείτε το βίντεο-ομολογία του Μπέκαμ

Keywords
Τυχαία Θέματα