Τζακερόνι: Δυνατή ομάδα η Ελλάδα που δύσκολα την κερδίζεις

08:02 19/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ιαπωνία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Ελλάδα και ο Αλμπέρτο Τζακερόνι συνέστησε προσοχή γιατί, όπως είπε, η ελληνική ομάδα είναι δυνατή και δυσκολοκατάβλητη.
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιαπωνίας τόνισε: "Είπα και όταν τελείωσε το παιχνίδι με την Ακτή, ότι ανήκει στο παρελθόν. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να το αφήσουν πίσω, να μην συζητήσουν τι

έγινε εκεί και να επικεντρωθούν στον επόμενο αγώνα. Και αυτό κάναμε όλες αυτές τις ημέρες. Προετοιμαστήκαμε για την Ελλάδα. Ο Φερνάντο Σάντος έχει μια δυνατή ομάδα, που δύσκολα την κερδίζεις, την ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια και πρέπει να προσέξουμε πολύ. Είχα πει ότι στο δεύτερο παιχνίδι θα ξέρουμε πού πατάμε και τι πιθανότητες έχουμε, επομένως αν κερδίσουμε, θα τις αυξήσουμε".
Για τον Χόντα και την κριτική που δέχεται, ο Τζακερόνι δήλωσε: "Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες κόντρα στην Ακτή. Διαφωνώ, που λέτε ότι ήταν κακός. Τον έχουμε στην ομάδα για να προσφέρει, όπως κάνει τόσα χρόνια".
Τέλος, ο Τζακερόνι μίλησε για τα γούρια του: "Όλοι οι Ιταλοί προπονητές έχουν. Έτσι και εγώ, ξεκινώντας την καριέρα μου, πριν τρία χρόνια. Όταν έβγαινε φωτογραφία η ομάδα πριν τα παιχνίδια, έχανε, έτσι πολύ απλά, σταμάτησα τις φωτογραφίες, και αρχίσαμε να κερδίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα