Στο κόλπο με τεσσάρα η Κροατία

02:50 19/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014-1ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΚΡΟΑΤΙΑ: 0-4
Γήπεδο: Arena Amazonia

Με το εμφατικό 4-0 επικράτησε η Κροατία του Καμερούν και πλέον στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Μεξικό θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση. Τρελό σενάριο, σε περίπτωση ήττας της Βραζιλίας από το Καμερούν, να αρκεί και η ισοπαλία στους Κροάτες που θα έχουν καλύτερη

διαφορά τερμάτων.

Η Κροατία δεν μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά, ωστόσο σε μια ανύποπτη φάση στο 10ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Πέρισιτς έβγαλε όμορφα κάθετα στον Όλιτς που με πλασέ εξ επαφής έκανε το 1-0. Στο 16ο λεπτό μετά από κόρνερ η μπάλα στρώθηκε μέσα στην μικρή περιοχή στον Όλιτς που πλάσαρε με τη μία, αλλά ο Ιτάνζ έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 40' ο Σονγκ χωρίς κανένα λόγο έριξε γροθιά στην πλάτη του Μάντζουκιτς και δικαίως είδε την κόκκινη κάρτα.

Στο 47ο λεπτό μετά από πλάγιο του Σρνα, ο Σαμίρ βγήκε σε θέση βολής αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ στο 48' ο Πέρισιτς έκανε τρομερή κούρσα από αριστερά και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0. Στο 50ο λεπτό ο Μάντζουκιτς βγήκε μόνος με τον Ιτάνζ, αλλά καθυστέρησε και στη συνέχεια έκανε κακό πλασέ και αστόχησε, ενώ στο 52' το σουτ του Μουκαντζό έφυγε λίγο άουτ και τελικά στο 61' μετά από κόρνερ ο Μάντζουκιτς έπιασε την κεφαλιά και 3-0. Οι Κροάτες δεν πάτησαν φρένο και στο 73ο λεπτό ο Εδουάρδο έκανε το σουτ, ο Ιτάνζ απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Μάντζουκιτς με κοντινό πλασέ έκανε το 4-0. Στο 85ο λεπτό ο Σαλί έκανε τρομερή ενέργεια κι έστρωσε στον Μουκαντζό που από ιδανική θέση πλάσαρε άουτ, ενώ στο 86' ο Ρέμπιτς έκανε το πλασέ από αριστερά, αλλά ο Ιτάνζ έδιωξε. Στο 88ο λεπτό ο Ρέμπιτς έφυγε όμορφα στην κόντρα, έβγαλε αριστερά για τον Ράκιτιτς που τσίμπησε μπροστά από τον Ιτάνζ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 89' ο Πλετίκοσα με τη βοήθεια και του δοκαριού, είπε όχι σε κεφαλιά του Γουεμπό.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Ιτάνζ, Ασού Εκοτό, Νκουλού, Σονγκ, Μουκαντζό, Αμπουμπακάρ (70' Αμπουμπακάρ), Τσούπο Μότινγκ (75' Σαλί), Σεντζού (46' Νουνκέ), Μπιά, Ενόχ, Ματίπ

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Πράνιτς, Τσόρλουκα, Σρνα, Λόβρεν, Πέρισιτς (78' Ρέμπιτς), Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μάντζουκιτς, Όλιτς (69' Εδουάρδο), Σαμίρ (72' Κόβασιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα