Τυπική διαδικασία

00:01 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32- ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΛΑΤΣΙΟ: 1-0 (3-1)
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν
Η Ατλέτικο καθάρισε με δύο νίκες (3-1 και 1-0) τη Λάτσιο και στην επόμενη φάση του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας.
Η Ατλέτικο ήταν καλύτερη από την αρχή του αγών και μόλις στο 12' ο Σάλβιο έκανε το σουτ από καλή θέση, με τον Μπισάρι να διώχνει σε κόρνερ.
Οι «ροχιμπλάνκος» έχασαν απίστευτη ευκαιρία στο 15ο λεπτό, καθώς ο Αντριάν έκλεψε στο κέντρο, έδωσε για τον Σάλβιο, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά

η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Λάτσιο.
Στο 32ο λεπτό ο Αντριάν βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά ο Ντίας έβαλε την κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 40' ο Αντριάν κατέβασε υπέροχα μέσα στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπισάρι.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ στο 47ο λεπτό με την κεφαλιά του Γκοντίν μετά από κόρνερ, ενώ στο 50' ο Μπισάρι απέκρουσε το σουτ του Κόκε.
Ένα λεπτό αργότερα ο Αντριάν έπιασε από κοντά την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Ο Κουρτπυά είπε όχι στο σουτ του Ματουζάλεμ στο 78ο λεπτό,
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Γκοντίν, Άλβαρο Ντομίνγκες, Περέα, Μιράντα (70' Σίλβιο), Ασουνσάο, Γκάμπι, Κόκε, Αντριάν (61' Φαλκάο), Σάλβιο, Χουανφράν (58' Αρντά).
ΛΑΤΣΙΟ: Μπισάρι, Ντίας, Ντιακιτέ, Τζάουρι, Μάουρι, Ερνάνες, Ματουλάζεμ, Λούλιτς (77' Ρότσι), Λεντέσμα (80' Τζάμπα), Καντρέβα (57' Γκονζάλες), Κόζακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα