Τυφλός άντρας έπεσε μπροστά στο τρένο και δεν έπαθε τίποτα!

18:35 9/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας 47χρονος τυφλός άντρας έπεσε στις γραμμές του μετρό σε σταθμό του Λος Άντζελες την ώρα ακριβώς που έφτανε ο συρμός. Ωστόσο, ο άντρας βγήκε αλώβητος καθώς ο συρμός πέρασε από πάνω του χωρίς να τον ακουμπήσει!

Ο άνδρας βρισκόταν στην πλατφόρμα του σταθμού Wilshire/Vermont του Λος Άντζελες περιμένοντας το μετρό. Χρησιμοποιώντας το μπαστούνι του, πλησίασε την άκρη της αποβάθρας καθώς έφτανε ο συρμός.

Ο οδηγός του συρμού, μπαίνοντας

στον σταθμό, είδε τον 47χρονο που βρισκόταν στην άκρη και κόρναρε για να τον προειδοποιήσει, αλλά ήταν πολύ αργά: Ο άνδρας έπεσε στις γραμμές.

Ο οδηγός πάτησε αμέσως το φρένο, όπως αναφέρουν οι Los Angeles Times, αλλά μέχρι να σταματήσει ο συρμός το δεύτερο βαγόνι είχε περάσει κιόλας το σημείο που είχε πέσει ο -εξαιρετικά τυχερός, τελικά, άνδρας.

Τα συνεργεία που κλήθηκαν τελικά απεγκλώβισαν τον 47χρονο, ο οποίος δεν είχε κανέναν σοβαρό τραυματισμό. Φαίνεται πως έπεσε ανάμεσα στην ακριανή σιδηροτροχιά και στη βάση της αποβάθρας και ο συρμός πέρασε από πάνω του χωρίς να τον αγγίξει.

«Πρόκειται για θαύμα» είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται το μετρό Πολ Γκονζάλες, «είναι κάτι που βλέπεις μόνο στην τηλεόραση».

Keywords
Τυχαία Θέματα