Τσίμας και Κανέλλη μαζί με Αλαφούζο

09:13 2/5/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday" αποκαλύπτει το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου για την σωτηρία του Παναθηναϊκού με τον επιχειρηματία να ανακοινώνει και τα ονόματα των ιδρυτικών μελών της αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όπως όλα δείχνουν την εταιρεία αυτή θα την αποτελούν ανώτατα στελέχη τραπεζών, ο Αδαμάντιος και Λεωνίδας Πολέμης

καθώς και ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Μέχρι στιγμής ο Αλαφούζος έχει συγκεντρώσει 3 εκ. ευρώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και ευελπιστεί πως μπορεί να βρει άλλα 2 εκ. ευρώ με βάση τις επαφές που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό. Επιπλέον, ο επιχειρηματίας υπολογίζει πως στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα μπουν άλλα 5 εκ. ευρώ από χορηγίες και τηλεοπτικά συμβόλαια τον επόμενο μήνα πράγμα που σημαίνει πως ο Αλαφούζος ελπίζει πως θα έχει στην διάθεση του 10 εκ. ευρώ για την εξόφληση των χρεών.
Μέσα στην ημέρα ο Αλαφούζος θα έχει συνάντηση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο για να συζητήσουν αν ο Βγενόπουλος θέλει να παραμείνει μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το 11% ή αν θέλει να συμμετάσχει στην αστική εταιρεία η οποία μπορεί να φτάσει σε ένα ποσοστό της τάξεως του 65%. Για το νέο Δ.Σ. ο Δημήτρης Γόντικας εμφανίζεται φαβορί για την επιστροφή στην προεδρία ενώ για την θέση του αντιπροέδρου θα αναζητηθεί παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με απήχηση στον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Ωστόσο, παρά την αισιοδοξία που δημιουργεί η κίνηση του Αλαφούζου, ο επιχειρηματίας, σε δηλώσεις του στην "Sportday", δεν κρύβει την ανησυχία του για την αδειοδότηση κατηγορώντας την ΕΠΟ για κωλυσιεργία.

Keywords
Τυχαία Θέματα