«Τσίμπησε» βαθμό με Κονέ

20:57 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΖΕΝΟΑ-ΤΟΡΙΝΟ: 1-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Στο 1-1 κόλλησαν Τζένοα και Τορίνο και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ελ Καντουρί είχε δοκάρι για την Τορίνο, ενώ στο 6' ο Περίν είπε όχι σε σουτ του Ιμόμπιλε. Τελικά στο 8ο λεπτό η Τορίνο άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ του Ελ Καντουρί μετά από κόντρες. Στο 19' ο Περίν είπε όχι σε σουτ του Τσέρτσι, όπως έκανε και δύο λεπτά μετά σε προσπάθεια του Μπόβο. Στο 26ο λεπτό το φάουλ του Ματουζαλέμ τράνταξε το δοκάρι της

Τορίνο, ενώ στο 30' οι Τσέρτσι και Ιμόμπιλε άλλαξαν ωραία την μπάλα, αλλά ο Περίν σταμάτησε το σουτ του δεύτερου.

Στο 50' ο Περίν είπε όχι σε σουτ του Τσέρτσι, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βρσάλικο σημάδεψε το δοκάρι της Τορίνο. Στο 57ο λεπτό ο Περίν απέκρουσε το σουτ του Ιμόμπιλε, ενώ στο 70' ο Φετφατζίδης έβγαλε όμορφα για τον Μπιοντίνι που με πλασέ από κοντά έκανε το 1-1. Στο 71' ι Περίν πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε σουτ του Κούρτσι και του Ιμόμπιλε,

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Αντονίνι, Πορτανόβα, Μαρκέζε, Μπιοντίνι, Βρσάλικο, Αντονέλι (88' Γκαμπερίνι), Ματουζαλέμ, Σεντουριόν, Κούτσκα, Τζιλαρντίνο (85' Καλαϊό).

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι (53' Γκομίς), Νταρμιάν, Μποβο, Μορέτι, Γκλικ, Φάρνερουντ, Βίβες (88' Μπρίγκι), Πασκουάλε, Τσέρτσι, Ιμόμπιλε, Ελ Καντουρί (80' Μπάσα).

ΠΑΡΜΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Στο 1-1 έμειναν Πάρμα και Μπολόνια, με τον Κονέ να λάμπει ξανά.

Στο 5ο λεπτό ο Σανσόνε έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Κούρτσι έπεσε κι έδιωξε, αλλά στο 10' ο Κονέ με τρομερό σουτ από μακριά, έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπολόνια. Στο 17' ο Μπιάνκι δεν έδωσε δίπλα στον Κονέ και το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Μιράντε, ενώ στο 19' ο Κασάνο έκανε το γύρισμα με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Τελικά στο 23ο λεπτό ο Σανσόνε έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κασάνο με πλασέ στην κίνηση, έφερε στα ίσα το ματς. Στο 30ο λεπτό ο Μιράντε είπε όχι σε σουτ του Χριστοδουλόπουλου, ενώ στο 42' ο Κασάνο κατέβασε υπέροχα, αλλά δεν έκανε καλό πλασέ και ο Κούρτσι μπλόκαρε.

Στο 48ο λεπτό ο Κούρτσι είπε όχι σε σουτ του Κασάνο έξω από την περιοχή, ενώ στο 52' η Μπολόνια έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σόρενσεν. Στο 60' και στο 67' ο Κούρτσι είπε όχι σε σουτ των Παρολο και Κασάνι, όπως έκανε και σε προσπάθεια του Σανσόνε στο 76'. Στο 81ο λεπτό ο Κονέ παραλίγο να δώσει τη νίκη στην Μπολόνια, καθώς το μακρινό σουτ που έκανε, σταμάτησε στο δοκάρι του Μιράντε, ενώ στο 90+5', η κεφαλιά του Αμάουρι πέρασε ξυστά άουτ.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Παλέτα, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Άκουα (76' Παλαντίνο), Μαρκιόνι, Παρόλο, Μπιαμπιανί (81' Αμάουρι), Κασάνο, Σανσόνε.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Σόρενσεν, Άντονσον, Νατάλι, Γκάρικς, Κριν, Κονέ, Μορλέο, Πέρες (68' Πατζιέντζα), Χριστοδουλόπουλος (62' Λασάλτ), Μπιάνκι (90 Μοσκαρντέλι).

Keywords
Τυχαία Θέματα