Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ

18:47 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

Δεν θα μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, αφού αποκλείστηκε από την Λίγκι. Η Ένωση πάλεψε να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς της αναμέτρησης για τα προκριματικά του EHF CUP απέναντι στους Σουηδούς, αλλά γνώρισε την ήττα και σε συνδυασμό με το (24-22) του πρώτου αγώνα στην Αθήνα δεν μπορέσει να βρεθεί στους Ομίλους της

διοργάνωσης.
Με προβλήματα αποχώρησαν Καφφάτος και Καρυπίδης και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής.
Στα θετικά της βραδιάς η συγκλονιστική παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ, που για ακόμα μια φορά κατάφεραν να είναι οι... νικητές της εξέδρας και να δώσουν το δικό τους χρώμα στο Λουντ.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε με πολύ όρεξη στο παρκέ και κατάφερε να τρέξει ένα γρήγορο σερί (2-4), κάτι που της έδινε πολύ αυτοπεποίθηση στις επιλογές της. Στη συνέχεια όμως, η Λίγκι συνήλθε και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η Ένωση «κόλλησε» επιθετικά και πήρε το προβάδισμα με (8-6). Οι μάγκες δεν τα παράτησαν σε καμία περίπτωση και μπόρεσαν να βελτιωθούν σε αρκετά σημεία φτάνοντας στο ημίχρονο να είναι ένα γκολ πίσω (11-10).
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε αρκετά γρήγορο. Η ΑΕΚ έδειξε να μπορεί να γυρίσει το ματς και με πολύ ωραίες ενέργειες προσπάθησε να πάρει τα ηνία και κατάφερε για λίγο με τον Καρυπίδη (16-17). Ενώ, στη συνέχεια το ματς έγινε ντέρμπι με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι και την Λίγκι να ξεφεύγει από ένα σημείο και πέρα (21-19). Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού ηττήθηκαν με 25-23 και τελικά δεν θα βρεθούν στους EHF CUP.

Λίγκι (Άνχερ): Κρίστενσεν, Γουίκμαν (1), Λέιχονμπεργκ (1), Στριντσμπεργκ, Έρνστον (6), Τίνγκσβαλ (2), Σβόλιν (3), Χάλμπεργκ (4), Μιλόσεβιτς, Λάρσον, Χέπσον (1), Σκέρεμο, Χίπε (2), Τζέρνεμιρ, Ροθ, Γίλντενμπακ.

ΑΕΚ (Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς (4), Μπακαούκας (3), Γεωργιάδης (2), Γιαννόπουλος (2), Οικονόμου, Ζούγιοβιτς (1), Νικολαϊδης, Τσακνής, Σανίκης (1) Αλβανός (4), Καρυπίδης (4), Παπαδιονυσίου (2), Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.

Ημίχρονο:11-10
Δίλεπτα: 2-5
Πέναλτι: 6-3.

Keywords
Τυχαία Θέματα