Πήρε εκδίκηση ο Αλέγκρι

20:52 20/9/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Με μεγάλο διπλό έφυγε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφυγε από το «Σαν Σίρο» κόντρα στην παλιά του ομάδα. Η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 τη Μίλαν στ μεγάλο ντέρμπι και ο τεχνικός της πήρε μια μίνι-εκδίκηση.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Περέιρα βρέθηκε σε ιδανική θέση, αλλά πλάσαρε λίγο άουτ, ενώ στο 27' ο Μουντάρι έκανε καλή σέντρα, ο Χόντα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε. Στο 31ο λεπτό, ο Γιορέντε βρέθηκε μόνος από συνδυασμό Τέβες-Περέιρα αλλά ο

Αμπιάτι απέκρουσε, ενώ στο 34' ο Περέιρα έπαιξε το 1-2 με τον Γιορέντε αλλά το πλασέ του Αργεντινού απέκρουσε ξανά ο κίπερ της Μίλαν. Στο 35ο λεπτό η κεφαλιά του Μπονούτσι, έξυσε το δοκάρι της Μίλαν, ενώ στο 38' το σουτ του Μαρκίζιο, σταμάτησε στο δοκάρι του Αμπιάτι και στο 40' ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μενέζ.

Στο 59ο λεπτό, η άμυνα της Μίλαν αντέδρασε πολύ άσχημα, αλλά το σουτ του Πογκμπά κόντραρε και στο 60' ο Τέβες έκανε το κόρνερ, η άμυνα της Μίλαν κόλλησε, ο Μαρκίζιο έκανε μόνος το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Και τελικά στο 71ο λεπτό, η Γιουβέντους πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Κάρλος Τέβες βρέθηκε μόνος απέναντι στον Αμπιάτι μετά τη μαγική πάσα του Πογκμπά και αφού τον έριξε κάτω, έγραψε το 1-0.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ραμί, Σαπάτα, Ντε Σίλιο, Αμπάτε, Ντε Γιονγκ, Μουντάρι, Πόλι (76' Τόρες), Μενέζ, Χόντα (83'Πατσίνι), Ελ Σααραουί (66' Μποναβεντούρα)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες (35' Ογκμπόνα), Κιελίνι, Μπονούτσι, Περέιρα (76' Βιδάλ), Μαρκίζιο, Ασαμόα, Λιχτστάινερ (83' Ρόμουλο), Πογκμπά, Γιορέντε, Τέβες.

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΕΜΠΟΛΙ: 2-2
Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι

Τον πρώτο της βαθμό τσίμπησε η Έμπολι, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Τσεζένα.

Η Τσεζένα μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο ματς και στο 30ο λεπτό ο Μαριλούνγκο έκανε το 1-0 από κοντά, μετά από φάση διαρκείας. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Έμπολι, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 32' από τον Ντεφρέλ .

Στο 55ο λεπτό η Έμπολι κέρδισε πέναλτι και ο Ταβάνο μείωσε σε 2-1, ενώ στ 72' ο Ρουγκάνι έκανε το 2-2.

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Ρεντζέτι, Λουκίνι, Βόλτα, Καπέλι, Κόπολα, Κασκιόνε, Γκιόργκι (56' Ζε Εδουάρδο), Ντεφρέl (84' Περικό), Μαριλούνγκο, Μπριέντζα (66' Τζούριτς)

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Χισάι, Μπάρμπα, Ρουγκάνι, Ρούι, Κρότσε (73' Μόρο), Βεσίνο, Βαλδιφιόρι, Βέρδι (87' Αγκίρε), Ταβάνο, Πουτσιαρέλι (78' Ζιελίνσκι).

Keywords
Τυχαία Θέματα