«Τσεκάρει Ορλάντο Σα ο Μιλοβάνοβιτς»

12:15 9/12/2014 - Πηγή: AEK365

«Μία από τις επιτυχημένες ελληνικές ομάδες που αγωνίζεται για την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία είναι η ΑΕΚ. Το χειμώνα σκοπεύει να ενισχυθεί και ένας από τους παίκτες που είναι την ενδιαφέρει είναι ο Ορλάντο Σα». Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του πολωνικού Τύπου, σύμφωνα με το οποίο ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σκοπεύει να παρακολουθήσει σύντομα τον Πορτογάλο φορ, στο παιχνίδι της Λέγκια με την Τραμπζονσπόρ την προσεχή Πέμπτη για

το Europa League ή την Κυριακή στο εκτός έδρας ματς με την Λέζνα.

Ο 26χρονος άσος (1,88μ.) έχει συμβόλαιο από τον περασμένο Φεβρουάριο με την πολωνική ομάδα, που δαπάνησε 500 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει, δεσμεύοντάς τον μέχρι το 2017. Φέτος έχει ήδη πετύχει 9 γκολ σε 16 εμφανίσεις, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του υπήρξε μια στιγμή... έντασης με τον προπονητή του, Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Σα, που μετρά μία συμμετοχή με την εθνική του ομάδα, το 2009 σε ένα φιλικό με τη Φινλανδία, πριν μετακομίσει στην Πολωνία έπαιξε σε Πόρτο, Φούλαμ και Μπράγκα, είχε περάσει και από την Κύπρο με την ΑΕΛ, έχοντας 18 τέρματα σε 39 εμφανίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα