Τσάβι: Ο Μουρίνιο δεν άφησε κληρονομιά

13:20 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι προσηλωμένος μόνο στο αποτέλεσμα υποστήριξε ο Τσάβι ο οποίος σημείωσε πως ο Πορτογάλος δεν έχει αφήσει καμία κληρονομιά, όπως έκανε ο Γιόχαν Κρόιφ, στις ομάδες που υπήρξε προπονητής.
Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Panenka Magazine, ο έμπειρος μέσος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για εμένα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας προπονητής που είναι προσηλωμένος μόνο στα αποτελέσματα. Λέει ότι είναι ο Special One, επειδή το

κέρδισε σε τόσες χώρες, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες του. Ποιος θυμάται την Ίντερ που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ; Για μένα δεν έχει αφήσει κληρονομιά όπως έκανε ο Κρόιφ με την Ολλανδία. Ο Ντι Ματέο ήταν το ίδιο. Κέρδισαν το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κατά την γνώμη μου η ομάδα δεν έπαιξε καθόλου".
Σε ερώτηση αν θα κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι απάντησε: "Είναι δύσκολο να τελειώσεις την καριέρα σου εδώ. Δεν ξέρω αν θα την τελειώσω στην Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Είμαι χαρούμενος που παίζω στην Μπαρτσελόνα, λόγω της φιλοσοφίας μας. Αλλά μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και θέλω να μείνω κοντά. Τι άλλο θα κάνω; Να γίνω οικονομολόγος;"

Keywords
Τυχαία Θέματα