Μαντούρο: Πρόκληση ο ΠΑΟΚ

12:19 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2.5 χρόνια και όπως είπε η μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελεί πρόκληση για την καριέρα του.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ο Ολλανδός αμυντικός μέσος τόνισε: "Γνωρίζω τον

ΠΑΟΚ και την δυναμική που έχει ως ομάδα εδώ και χρόνια. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ έχει παίξει ως αντίπαλος με ισπανικές και ολλανδικές ομάδες. Και είναι μια πρόκληση για την καριέρα μου. Η παρουσία του κ. Στέφενς έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πάρω την απόφαση να έρθω στην Θεσσαλονίκη. Ο κ. Στέφενς είναι μια μεγάλη προσωπικότητα στην Ευρώπη και είναι πολύ σημαντικό για εμένα που θα συνεργαστώ μαζί του. Δουλεύει πολύ και αυτό φαίνεται. Όσο για τον ΠΑΟΚ, ξέρω πως έχει φανατικούς φιλάθλους που τον ακολουθούν παντού. Ακόμη είναι δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ στο Europa League θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα".
Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο Μαντούρο δήλωσε: "Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορώ να αυξήσω τους ρυθμούς με την πάροδο των ημερών. Ο προπονητής μου θα αποφασίσει, όχι εγώ. Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα δεν έκαναν πολλές προπονήσεις και έτσι θα χρειαστώ λίγο χρόνο. Πάντως σε όποια θέση και αν επιλέξει ο κ. Στέφενς να με βάλει, θα αγωνιστώ".
Ο Μαντούρο όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάποιους από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, απάντησε: "Γνωρίζω τον Χακόμπο, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και είχαμε αγωνιστεί ως αντίπαλοι. Ακόμη έχω παίξει σίγουρα ως αντίπαλος με τον Ινιγο Λόπεθ όταν αγωνιζόταν στην Γρανάδα. Όλους τους άλλους θα έχω την ευκαιρία να τους μάθω μέσα από τις προπονήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα