Τσάκας: Επαφές με Αμερικανούς για το γήπεδο

12:00 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Από την πρώτη στιγμή που ο Σουλτάν Αλ Σαούντ εμφανίστηκε να ζητά το 54.7% του Παναθηναϊκού είχε υποσχεθεί πως θα φτιάξει γήπεδο στον Βοτανικό με τον εκπρόσωπο του, Βλάση Τσάκα, να ισχυρίζεται τώρα πως έχουν ξεκινήσει επαφές με αμερικανική εταιρεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του

ΣΚΑΪ, ο Τσάκας τόνισε: "Το γήπεδο για εμάς είναι προτεραιότητα. Το είπα από την πρώτη μέρα. Ήδη είμαστε σε επαφές με αμερικανική εταιρεία για το τελικό design του γηπέδου παρά το γεγονός ότι μου αρέσει αυτό που έχω δει, αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές".

Στην συνέχεια ο Τσάκας υπογράμμισε πως αν υπογραφεί το MoU, η δουλειά θα έχει ολοκληρωθεί κατά 80%, τόνισε πως η μεταπωλήσεις εξελίξιμων ποδοσφαιριστών θα μπορούσαν να επιφέρουν κέρδος στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως ο οικονομικός έλεγχος θα ξεκινήσει είτε την Τετάρτη είτε την Πέμπτη ενώ αποκάλυψε πως επί 10 μέρες ο Σαουδάραβας πρίγκιπας καταρτίζει το πλάνο της επόμενης μέρας.

Τέλος ο Τσάκας σχολίασε την απόφαση της Super League να εγκρίνει την συμμετοχή του Λεβαδειακού και της Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα λέγοντας: "Όταν η πλειοψηφία κερδίζει, εγώ είμαι με την πλειοψηφία. Αλλά παραρτήματα, υποκαταστήματα θα κοιτάξουμε να τα κλείσουμε. Ο καθένας θα βολεύεται με αυτά που έχει. Ο Λεβαδειακός ο οποίος ήταν κατηγορούμενος στο πιο... καραμπινάτο παιχνίδι ανεβαίνει στην Super League. Και είναι εκτός η Λάρισα, μια ομάδα με κόσμο, με ήθος και με έναν πρόεδρο αξιολογότατο τον οποίο δεν γνωρίζω αλλά έχω δει τι έχει προσφέρει ή και ο Πανσερραϊκός ο οποίος είναι έξω από αυτά. Τι μπορώ να πω παραπάνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα