Τσάμπιονς Λιγκ: Preview 5ης αγωνιστικής

08:47 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

1ος Όμιλος

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ
Γήπεδο: Donbass Arena, Διαιτητής: Ολεγκάριο Μπενκουερένσα (Πορτογαλία)
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ταξίδεψε στην Ουκρανία με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς ενώ ελπίζει σε νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στους "16". Η Σαχτάρ θέλει και εκείνη τους τρεις βαθμούς ενώ δεν θέλει με τίποτα

να χάσει και παράλληλα να λήξει ισόπαλο το Λεβερκούζεν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Σοσιεδάδ θα παίξει χωρίς τον Μπεργκάρα.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (NOVASPORTS 2)
Γήπεδο: BayArena, Διαιτητής: Σβέιν Μόεν (Νορβηγία)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και θέλει την νίκη ενώ θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου αν πάρει τους τρεις βαθμούς και παράλληλα η Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν κερδίσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Από την άλλη μεριά, και η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει τους τρεις βαθμούς γιατί νίκη θα σημαίνει πρόκριση.
Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Σαμ, Χίλμπερτ και Ράιναρτς ενώ οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν υπολογίζουν στον τραυματία Κάρικ και στον τιμωρημένο Φελαϊνί.

1.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8 (6-3)
2. Λεβερκούζεν 7 (8-5)
3.Σαχτάρ Ντόνετσκ 5 (3-5)
4.Σοσιεδάδ 1 (1-5)

2ος Όμιλος

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (NOVASPORTS 7)
Γήπεδο: Juventus Stadium, Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Η νίκη είναι μονόδρομος για την Γιουβέντους προκειμένου να τα δώσει όλα τελευταία αγωνιστική με την Γαλατάσαραϊ για την δεύτερη θέση υπό την προϋπόθεση πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κερδίσει τους πρωταθλητές Τουρκίας. Αντίθετα, αν η Κοπεγχάγη φύγει νικήτρια από το Τορίνο, η Γιουβέντους θα αποχαιρετήσει πρόωρα το εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ και οι πρωταθλητές Δανίας θα διατηρήσουν τις ελπίδες για Europa League.
Οι Λιχστάινερ, Μπαρτζάλι, Ίσλα, Τζιοβίνκο και Πέπε είναι οι απόντες για την Γιουβέντους ενώ η Κοπεγχάγη θα παίξει χωρίς τον Ντάνιελ Μπράατεν.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (NOVASPORTS 1)
Γήπεδο: Santiago Bernabeu, Διαιτητής: Ουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)
Ένας βαθμός αρκεί στην Ρεάλ Μαδρίτης για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου με την Γαλατάσαραϊ να στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει το προβάδισμα για την δεύτερη θέση.
Ο Ρονάλντο και ο Κεντίρα είναι τραυματίες και τέθηκαν νοκ άουτ ενώ η Γαλατάσαραϊ θα παίξει χωρίς τον τιμωρημένο Ριέρα.

1.Ρεάλ Μαδρίτης 10 (14-4)
2.Γαλατάσαραϊ 4 (6-10)
3.Κοπεγχάγη 4 (3-8)
4.Γιουβέντους 3 (6-7)

3ος Όμιλος

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ (NOVASPORTS 3)
Γήπεδο: Constant Vanden Stock, Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)
Η νίκη είναι απαραίτητη και για τις δυο ομάδες αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για την δεύτερη θέση. Πάντως οι γηπεδούχοι έχουν πιο ρεαλιστικές πιθανότητες για το Europa League με τον Ματίας Σουάρες να είναι απών λόγω τραυματισμού. Η Μπενφίκα ταξίδεψε στις Βρυξέλλες χωρίς τους Καρντόσο και Σικέιρα.

1.Παρί Σεν Ζερμέν 10 (13-2)
2.Ολυμπιακός 7 (6-5)
3.Μπενφίκα 4 (3-5)
4.Άντερλεχτ 1 (1-11)

4ος Όμιλος

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (19:00, NOVASPORTS 2)
Γήπεδο: Arena Khimki, Διαιτητής: Άντονι Γκοτιέ (Γαλλία)
Η Μπάγερν Μονάχου έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους "16" και θα πάρει την πρωτιά αν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που θα πάρει η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα εξασφαλίσει την συμμετοχή στο Europa League αν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Βικτόρια Πλζεν.
Η Μπάγερν Μονάχου ταξίδεψε στην Μόσχα χωρίς τους Μάντζουκιτς, Ριμπερί, Σβαϊνστάιγκερ, Σακίρι, Πισάρο, Κοντέντο, Μπαντστούμπερ. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παίξει χωρίς Τζαγκόεφ και Τσάουνα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ
Γήπεδο: Etihad, Διαιτητής: Φιράτ Αϊντινούς (Τουρκία)
Η Μάντσεστερ Σίτι θα τερματίσει πρώτη μόνο αν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπάγερν Μονάχου ενώ το ίδιο ισχύει για την Βικτόρια Πλζεν και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Europa League.

1.Μπάγερν Μονάχου 12 (12-1)
2.Μάντσεστερ Σίτι 9 (11-6)
3.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (6-12)
4.Βικτόρια Πλζεν 0 (2-12)

Keywords
Τυχαία Θέματα