Μπενίτεθ: Η φάση του πέναλτι άλλαξε τα πάντα

08:33 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Βεστφαλία η Νάπολι ηττήθηκε 3-1 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με την φάση του πέναλτι, χάρη στο οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, έκρινε τα πάντα στο παιχνίδι όπως σημείωσε ο Ράφα Μπενίτεθ που επεσήμανε πως η Νάπολι θα πρέπει να σκέφτεται θετικά ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.
Σημειώνεται πως για να προκριθεί η Νάπολι στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να κερδίσει με τρία γκολ διαφορά την Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.
Σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ,

ο Ισπανός τεχνικός της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, τόνισε: "Είναι ξεκάθαρο πως αυτή η φάση (σ.σ. του πέναλτι) άλλαξε τα πάντα. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά κόντρα σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Μείναμε πίσω στο σκορ νωρίς, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά τελικά δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ.
Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών μου. Δεν αφήσαμε την Ντόρτμουντ να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα παρότι δεχθήκαμε τρία γκολ. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Τώρα η πρόκριση έγινε πολύ δύσκολη. Θα πρέπει να νικήσουμε την Άρσεναλ με τρία γκολ διαφορά. Αυτή η ομάδα τώρα φτιάχνεται για να μπορεί να αντεπεξέρχεται σε δύσκολες σεζόν με πολλά παιχνίδια. Εύχομαι να κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις και στο ιταλικό πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα