Τρελό παιχνίδι στην Τούμπα (VIDEO)

21:54 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 12ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Παιχνίδι πολύ "ροκ" έγινε στη Θεσσαλονίκη όπου ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το κατά του 2-0 και επικράτησε τελικά με 3-2. Η ομάδα του Στέφενς παρουσίασε πολλά κενά

στην άμυνα αλλά ήταν πολύ καλή επιθετικά ενώ θα μπορούσε να έχει κερδίσει πιο άνετα αν ο Στοχ δεν αστοχούσε σε δύο πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο ματς και στο 11' απείλησε με τον Στοχ. Δύο λεπτά μετά όμως η "Τούμπα" πάγωσε όταν το τραγικό λάθος του Κατσουράνη έδωσε την ευκαιρία στον Ντλόβου να πάρει την μπάλα και με πλασέ να ανοίξει το σκορ. Στο 21' ήρθε και η δεύτερη ψυχρολουσία. Ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονταν για πέναλτι στον Αθανασιάδη (υπήρχε παράβαση) οι Ισραηλινοί έφυγαν στην αντεπίθεση και με σουτ του Γκόλασα έκαναν το 0-2. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειχνε να τα έχει χαμένα με τη Μακάμπι να χάνει μεγάλη ευκαιρία στον 31' όταν ο Γκόλασα από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Στέφενς αντέδρασε. Κατάφερε να μειώσει στο 35' με κεφαλιά του Βίτορ και δύο λεπτά μετά να απειλήσει με τον Σαλπιγγίδη. Στο 38' ο Τσότσαλιτς ανέτρεψε τον Στοχ με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Ο Σλοβάκος το εκτέλεσε με τον Σαράνοφ να αποκρούει και στην επαναφορά τον Νίνη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ. Ο Στοχ το εκτέλεσε και αυτή τη φορά ο Νίνης με το κεφάλι σημάδεψε σωστά και ισοφάρισε. Πριν βγει το ημίχρονο (43') οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι αυτή τη φορά σε χέρι του Εζρά. Ο Στοχ ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση για να ρεφάρει αλλά και πάλι ο Σαράνοφ τον "νίκησε".

Καλό και στην επανάληψη το ματς με τη Μακάμπι να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 53' όταν ο Εζρά από ιδανική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πήρε τα ινία και στο 66' ήρθε το γκολ που έκανε την ολική ανατροπή. Ο Λίνο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Σαλπιγγίδης από πολύ πλάγια θέση έστειλε την μπάλα προς την εστία με τον Σαράνοφ να μην μπορεί να κλείσει τη γωνία του και να δέχεται το γκολ. Η Μακάμπι άγγιξε την ισοφάριση στο 87' όταν ο Αζουλάι έκανε την κεφαλιά και ο Χακόμπο έδιωξε εκπληκτικά.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (78'Σαλπιγγίδης), Νίνης (60'Λούκας), Στοχ (87'Λόρενς), Αθανασιάδης.

ΜΑΚΑΜΠΙ Χ. (Αρίκ Μπεναντό): Σαράνοφ, Μεσούμαρ (73'Αζουλάι), Ταβάτα, Πιλιάφσκι, Τσότσαλιτς, Γιαντίν, Γκολάσα, Μπόκολι, Ράγιος, Εζρά, Ντλόβου (46'Αμπουχατζίρα).

Keywords
Τυχαία Θέματα