Γκέλα για Γκενκ, πρώτη νίκη για Ντιναμό (VIDEO)

21:54 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΕΝΚ- ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: 1-1
Γήπεδο: Γκενκ Αρένα

Τους πρώτους της βαθμούς πέταξε η Γκενκ, που κόλλησε στο 1-1 με τη Ραπίντ Βιέννης.

Στο 7' το σουτ του Ντιμπόν κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 9' ο Ντε Κέουλαρ αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 14' ήταν η σειρά του Σκάουμπ να σουτάρει άουτ από καλό σημείο, ενώ στο 21' οι Βέλγοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Καμούς εκτέλεσε με πάσα ένα φάουλ και ο Γκοριούς με κεραυνό έστειλε την μπάλα

στο γάμα του Νοβότα. Στο 37ο λεπτό, το σουτ του Μπόιντ κόντραρε σε σώματα.

Στο 59ο λεπτό η Γκενκ άγγιξε το 2-0, καθώς ο Τσιμανγκά σημάδεψε το δοκάρι της Ραπίντ, ενώ στο 62' ο ο Φόσεν αστόχησε από καλή θέση. Η Γκενκ προσπάθησε να μείνει πίσω αλλά δεν άντεξε και στο 81ο λεπτό η Ραπίντ έφερε στα ίσα το ματς με κεφαλιά του Σάμπιτζερ.

ΓΚΕΝΚ: Κέτελες, Μποντζί, Νγκονγκσά, Γκοριούς, Καμούς (77' Χάιλαντ), Κουλιμπαλί, Μπάφελ (69' Μασικά), Κουμορντζί, Τσιμανγκά, Φόσεν, Ντε Σέουλαρ.

ΡΑΠΙΝΤ: Νοβότα, Σονλάιτνερ, Πάλα (61' Σκράμελ), Ντιμπόν, Πέτσος, Χόφμαν (81' Σταρκλ), Σκάουμπ, Μπόσκοβιτς (74' Μπέχρεντ), Μπόιντ, Σάμπιτζερ, Τριμέλ.

ΝTΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ- ΤΟΥΝ: 3-0
Γήπεδο: Ολιμπίσκι

Εύκολη νίκη με 3-0 πέτυχε η Ντιναμό Κιέβου απί της Τουν και μπήκε στ παιχνίδι της πρόκρισης.

Στο 6ο μόλις λεπτό η Ντιναμό άγγιξε το γκολ, καθώς ο Γιαρμολένκο σημάδεψε το δοκάρι της Τουν, αλλά στο 35' ο ίδιος παίκτης με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 1-0 για τους Ουκρανούς.

Η Ντιναμό πίεσε και στην επανάληψη και στο 60ο λεπτό ο Μποκανί με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντανίλο Σίλβα, έκανε το 2-0. Στο 65ο λεπτό, το σουτ του Λενς πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 78' ο Γκούσεφ έφυγε στην κόντρα, έκανε το ένα-δύο με τον Μπελχαντά και από κοντά έγραψε το 3-0.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Σοφκόφσκι, Ντανίλο Σίλβα, Ντράγκοβιτς, Μακαρένκο, Κασερίντι, Γιαρμολένκο (70' Γκούσεφ, 82' Μπεζούς), Αρούνα (70' Σίντορτσουκ), Μπελχαντά, Λενς, Μποκανί.

ΤΟΥΝ: Φεβρ, Σκένκελ, Ράινμαν, Λούθι, ΖΟύφι, Χέντιγκερ, Κ.Σκέουνβλι, Σκιρίνζι, Σανόγκο Ζούνιορ, Μαρτίνεθ (65' Φερέιρα), Μ.Σκέουνβλι (61' Σαντίκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα