Τρέχει να προλάβει η Ντόγκανιτς

21:37 29/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπογιάνα Ντόγκανιτς κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η Σέρβα ακραία πήρε τα αποτελέσματα της μαγνητικής, η οποία έδειξε πως δεν έχει κάτι που μπορεί να την κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης κι έτσι αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σύντομα.

Από εκεί και πέρα το κλίμα στην προπόνηση είναι αρκετά καλό και η προετοιμασία για το ντέρμπι συνεχίζεται με υψηλούς ρυθμούς. Τα κορίτσια

βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και γνωρίζουν πολύ καλά πως με νίκη απέναντι στις «ερυθρόλευκες» «κλειδώνουν» την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ειδικά μετά και την γκέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς. Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε ασκήσεις πάνω στην επιθετική λειτουργία με τις «κιτρινόμαυρες» να δείχνουν αρκετό πάθος για το συγκεκριμένο ματς.

Ενώ να σημειωθεί πως τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει, διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΑΕΚ (Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια, 210 2584583 ) από τις 9 π.μ. μέχρι τις 6:30 μ.μ.,στην τιμή των 10 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα