Τρέχει για Ατρόμητο ο Γκούντγιονσεν!

00:27 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μία από τις πολλές ατυχίες που είχε την φετινή σεζόν η ΑΕΚ, ήταν ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν. Ο ποιοτικότερος παίκτης της από τον Οκτώβριο δεν μπορεί να προσφέρει και εδώ και έξι μήνες είναι «απενεργοποιημένος» λόγω τραυματισμού. Τώρα όμως εδώ και λίγο καιρό έχει μπει στον δρόμο της επιστροφής.

Ο ICE MΑΝ θα κάνει μέσα στην εβδομάδα κάποιες κρίσιμες ιατρικές εξετάσεις. Εκεί

θα φανεί η πορεία της αποθεραπείας του, πόσο έχει «δέσει» το τραύμα του, καθώς και η φυσική του κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά (παρά τα λίγα περιττά κιλά) και οι γιατροί δώσουν το «ΟΚ», δεν αποκλείεται ο Νίκος Κωστένογλου να τον έχει στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Γκούντγιονσεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ και δείχνει ορεξάτος, αλλά θα πρέπει πρώτα το ιατρικό τιμ να απαντήσει θετικά για να μπει στο γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι. Ο Ισλανδός στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι στον πάγκο την επόμενη Τετάρτη (18/04) στο ΟΑΚΑ, ενώ αν δεν τα καταφέρει θα είναι με την Δόξα Δράμας λίγες ημέρες μετά.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν, ο Γκούντγιονσεν σιγά – σιγά επιστρέφει και θα αποτελεί ακόμη μια λύση για την ΑΕΚ στα κρίσιμα ματς των πλέι οφ. Σε μια γραμμή που φέτος… πονά πολύ η Ένωση, λόγω απουσίας αξιόπιστων λύσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα