Περίπατος για Μάλαγα

00:02 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΛΑΓΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ροσαλέδα

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε σε αυτή την 31η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Μάλαγα που επικράτησε με 3-0 της Σανταντέρ. Η Ράθινγκ να σημειώσουμε πως είχε πολύ δύσκολο έργο στο ματς αφού αναγκάστηκε απο το 3' να παίζει με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής τους Φρανσίς. Όσο για την ομάδα του Πελεγκρίνι, μετά απο αυτό το «τρίποντο»

που πήρε ανέβηκε στην 3η θέση της Λα Λίγκα...

Με τον χειρότερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε η αναμέτρηση καθώς ο Φρανσίς στο 3' έκανε πέναλτι στον Ρονδόν και μάλιστα άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Σάντι Καθόρλα πάντως δεν κατάφερε να νικήσει απο τα 11 βήματα τον Φερνάντεθ και έτσι έμεινε το μηδέν. Απο εκεί και πέρα η Μάλαγα με παίκτη παραπάνω είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 22' με τον Ίσκο. Οι Ανδαλουσιανοι συνέχισαν να πιέζουν, ήταν το αφεντικό στο ματς και... έψαχναν και ένα δεύτερο γκολ. Το βρήκαν στο 64' όταν ο Σάντι Καθόρλα νίκησε αυτή την φορά με σουτ τον Φερνάντεθ και έγραψε το 2-0 για την ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ρουντ Φαν Νίστελροι στο 84ο λεπτό.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Γκάμεθ, Ματάισεν, Γουέλιγκτον, Μονρεάλ, Ίσκο, Ντεμικέλις, Μαρέσκα, Καθόρλα (85' Πορτίγιο), Σέμπα Φερνάντες (61' Φαν Νίστελροι), Ρονδόν (75' Ντούντα).

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Φερνάντεθ (48' Σοτρές), Φρανσίς, Τορεχόν, Μπερνάρντο, Σίσκα, Λούκε (24' Οσμάρ), Ντιοπ, Μπεντια, Αντριάν, Κένεντι (66' Μουνίτις) Στουάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα