Τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Ομονοίας

16:33 13/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την επιχείρηση αναβάθμισης του κέντρου ξεκίνησε ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος έχει αρχίσει να συζητά με επιχειρηματίες την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Ομονοίας, ώστε να αλλάξει η εικόνα της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης είχε μια πρώτη συνάντηση στο γραφείο του με επιχειρηματίες, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις και με επιχειρηματίες από άλλες περιοχές του κέντρου. Ο στόχος είναι να βρεθούν λύσεις ώστε το κέντρο της Αθήνας να αναβαθμιστεί και

να τονωθεί η κίνηση στην αγορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην πρώτη συνάντηση, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Ομονοίας, ώστε να μεταμορφωθεί από άχαρο τσιμεντένιο χώρο σε μια πλατεία όπου οι περαστικοί θα μπορούν να κάθονται για έναν καφέ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας, στην οποία συμμετέχουν πολλοί επιχειρηματίες του κέντρου. Η Κίνηση τονίζει ότι η αναβάθμιση θα πρέπει να ξεκινήσει από την πλατεία Ομονοίας, ενώ θα πρέπει οι πλατείες να φυλάσσονται πιο έντονα από αστυνομικούς της ΕΛΑΣ και της δημοτικής αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα