Σκότωσε το κοριτσάκι του, επειδή δεν ήταν αγόρι!

16:23 13/4/2012 - Πηγή: AEK365

Οργή προκαλεί η είδηση ότι ένα κοριτσάκι μόλις τριων μηνών ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πατέρα της μόνο και μόνο επειδή ήταν κορίτσι!

Το περιστατικό συνέβη στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, όπου η τριών μηνών Νέχα Αφρίν εισήχθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, εξάρθρωση του αυχένα, σημάδια από κάψιμο και μελανιές σε όλο του κορμάκι.

Μετά από μια εβδομάδα στην εντατική τελικά η καρδούλα του μικρού κοριτσιού δεν άντεξε και υπέστη ανακοπή με αποτέλεσμα η Νέχα να χάσει τη ζωή της.

Όπως αποκαλύφθηκε υπαίτιος είναι ο ίδιος της ο πατέρας, Ουμάρ Φαρούκ,

ο οποίος κακοποίησε ανελέητα το κορίτσι επειδή ήθελε αγόρι! Η μητέρα της Νέχα, Ρεσμά, που είναι απαρηγόρητη δήλωσε ότι όταν ο σύζυγός της άρχισε να χτυπάει το κορίτσι δεν κάλεσε αμέσως την αστυνομία καθώς φοβήθηκε.

Η μητέρα αποκάλυψε ότι απ' όταν γεννήθηκε η μικρή ο άντρας άρχισε να πίνει και να την χτυπάει όμως την περασμένη Πέμπτη πέρασε κάθε όριο. Όταν η γυναίκα του κοιμήθηκε, ο άντρας έβαλε ένα πανί στο στόμα του μικρού κοριτσιού, για να μην ακούγεται το κλάμα της και άρχισε να το χτυπάει με μυτερό αντικείμενο.

Όταν η 19χρονη μητέρα ξύπνησε και είδε το μωρό να έχει σπασμούς και να κάνει εμετό, ο άντρας αρνήθηκε τα πάντα και έφυγε από το σπίτι.

Η Ρεσμά με τη βοήθεια των γειτόνων πήγε τη μικρή Νέχα στο νοσοκομείο, όπου άντεξε μια μόνο εβδομάδα.

Η Ρεσμά είπε ότι ο άντρας της είχε χτυπήσει άλλες δυο φορές την κόρη τους, την είχε δαγκώσει και είχε σβήσει αποτσίγαρα στο μέτωπό της. Όμως η μητέρα δεν είπε τίποτα για να σώσει το γάμο της.

Τώρα, ο Ουμάρ Φαρούκ κατηγορείται για φόνο και συνελήφθη τη Κυριακή ενώ θα βρίσκεται υπό δικαστική επιτήρηση μέχρι τις 21 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι στην Ινδία είναι συνήθης τακτική η άμβλωση, ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όταν οι γυναίκες μαθαίνουν ότι θα γεννήσουν κορίτσια καθώς η προίκα που θα πρέπει να δώσουν δια νόμου στα κορίτσια όταν παντρευτούν είναι τόσο μεγάλη που οι φτωχοί αγρότες δεν μπορούν να την αντέξουν.

Keywords
Αναζητήσεις
skotose to koritsaki , skotose to koritsaki
Τυχαία Θέματα