Τραγωδία με δράστη Ελληνοαμερικάνο

12:00 4/11/2014 - Πηγή: AEK365

Μια τραγική ιστορία σημειώθηκε κοντά στον σταθμό Πορτ Τζέφερσον του προαστιακού σιδηροδρόμου Long Island Rail Road, στην περιοχή του Σάφολκ Κάουντι στις ΗΠΑ το βράδυ της Κυριακής.

Ο Ελληνοαμερικανός Μιχάλης Σκιαδάς τυφλωμένος από τη ζήλεια για τη νέα σχέση της πρώην αγαπημένης του επιτέθηκε στο ζευγάρι

σκοτώνοντας τον άντρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο Σκιαδάς περίμενε στο πάρκινγκ, μαζί με ένα φίλο του το ζευγάρι που είχε βγει για φαγητό. Όταν η πρώην του με το νέο της φίλο επέστρεψαν στο αυτοκίνητο ο νεαρός πήγε στο τζιπ του, έβγαλε το όπλο του και κατευθύνθηκε προς το μέρος τους. Τότε, ο φίλος του προσπάθησε να τον αποτρέψει, όμως ο Σκιαδάς τον χτύπησε κι αυτόν με την κάννη του όπλου στο κεφάλι αφήνοντάς τον αναίσθητο.

Ο Ελληνοαμερικανός τότε πυροβόλησε δυο φορές προς το αμάξι του ζευγαριού και οι σφαίρες τραυμάτισαν θανάσιμα τον 28χρονο Φρανκ Πανεμπιάνκο, την ώρα που η 28χρονη Τζέσικα Κάστεν προσπαθούσε να προστατευθεί. Αμέσως μετά, όταν προφανώς συνειδητοποίησε τι έκανε, ο Σκιαδάς επέστρεψε στο όχημά του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φίλος του Σκιαδά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρύ τραυματισμό, ενώ η 28χρονη δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της σελίδα η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας», η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως «ο Μιχάλης Σκιαδάς είναι 37 ετών, κάτοικος του Πορτ Τζέφερσον Στέισιον, της ίδιας περιοχής όπου διέπραξε το έγκλημα πάθους. Ο Σκιαδάς δεν είχε συλληφθεί ποτέ στην Κομητεία Σάφολκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα