«Τους δώσαμε δικαίωμα»

16:38 13/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στο γεγονός ότι έδωσαν στους αντιπάλους τους δικαίωμα να προηγηθούν αλλά και να κρατήσουν την διαφορά, παρότι οι διεθνείς μας σκόραραν πρώτοι, απέδωσε ο Χρήστος Αφρουδάκης την ήττα από την Ουγγαρία με 8-5. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

«Σίγουρα δεν αμφισβητεί κανείς ότι χάσαμε από μια υπερδύναμη του πόλο, μία παγκόσμια πρωταθλήτρια. Το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να προηγηθούμε,

σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ρυθμό. Όμως, δεχτήκαμε 2-3 εύκολα γκολ και τους δώσαμε το δικαίωμα τόσο να προηγηθούν όσο και να κρατήσουν αυτό το προβάδισμα Ο τερματοφύλακάς τους, ο Νάγκι είναι πολύ καλός, εξίσου καλός όμως είναι και ο δικός μας. Κάθε παίκτης έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία. Πάντως μερικές επεμβάσεις του κράτησαν τη διαφορά του σκορ υπέρ των αντιπάλων μας». τόνισε ο Αφρουδάκης για τη ροή του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για τη προσπάθεια που καταβάλει η Eθνική καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. «Η προετοιμασία πριν από αυτά τα ματς είναι μικρή, όλοι μαζί βρισκόμαστε σαν ομάδα μόνο για μία προπόνηση. Ουσιαστικά αυτοί οι αγώνες γίνονται για να διατηρούνται οι επαφές και η χημεία μεταξύ των εθνικών ομάδων από τουρνουά σε τουρνουά. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να κρατήσουμε την Εθνική ομάδα σε υψηλό επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα