Οι... σίγουροι για Ρουμανία

16:04 13/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή προπόνηση της εθνικής ομάδας φάνηκε ποιοι θα βρίσκονται σίγουρα στην ενδεκάδα του αγώνα μπαράζ της Παρασκευής κόντρα στην Ρουμανία αλλά και για ποιους ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει αποφασίσει ακόμα.
Στο δίτερμα που έγινε στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε πως έχει καταλήξει στο 4-3-3 και εκείνοι που θα βρίσκονται σίγουρα στο αρχικό σχήμα είναι ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Χολέβας στο αριστερό άκρο, ο Παπασταθόπουλος

στο κέντρο της άμυνας, ο Κατσουράνης στην μεσαία γραμμή και ο Σαμαράς στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.
Για τις υπόλοιπες θέσεις, ο Σάντος εξακολουθεί να έχει ερωτηματικά με τον Πορτογάλο να χρησιμοποιεί και τον Μανωλά και τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας ενώ στην θέση του δεξιού εσωτερικού μέσου δοκιμάστηκε ο Τζιόλης και ο Καραγκούνης ενώ σε αυτή του αριστερού ο Μανιάτης και ο Ταχτσίδης. Στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης ο Σάντος χρησιμοποίησε και τον Σαλπιγγίδη και τον Χριστοδουλόπουλο ενώ για σέντερ φορ δοκιμάστηκε ο Μήτρογλου και μετά ο Γκέκας.
Η απογευματινή προπόνηση ματαιώθηκε και οι διεθνείς θα τα ξαναπούν την Πέμπτη στις 16:30 στον Άγιο Κοσμά. Δυόμισι ώρες νωρίτερα θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Φερνάντο Σάντος στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα