Τουρέ: «Στόχος η τετράδα»

17:33 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβοριανός κατά την παρουσίασή του:
Για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση:«Είναι τιμή να παίξω στη Λίβερπουλ. Πρόκειται για έναν απίστευτο σύλλογο. Είμαι εδώ μόλις δύο εβδομάδες και έχω δει πολλά φανταστικά πράγματα Είμαι υπερήφανος και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».
«Όταν έπρεπε να αποφασίσω, όταν με πήραν τηλέφωνο, μου ήρθε πολύ απότομο. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ. Είπα, ουάου! Έπρεπε να πάρω αμέσως την απόφασή μου, γιατί μπορεί η Λίβερπουλ να μην είναι στην τετράδα, αλλά έχει ιστορία, ποιότητα και παίκτες με σωστή αγωνιστική

φιλοσοφία. Είναι σύλλογος που θέλει να κερδίζει και θέλω να είμαι μέρος της ιστορίας και αυτός είναι ο λόγος που είπα το «ναι». Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια καλή ομάδα που θα μπορέσει να χτυπήσει την τετράδα και να κερδίσει κάποιο τρόπαιο».
Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με την ομάδα και τους παίκτες που έχουμε μπορούμε να συναγωνιστούμε τις υπόλοιπες καλές ομάδες και να διαγράψουμε μία καλή πορεία. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις. Δουλεύουμε όλοι μας πολύ σκληρά για το καλύτερο».
«Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην τετράδα. Με όλα αυτά που βλέπω γύρω μου, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα