Τουρέ: Ήρθε η σειρά μας

19:51 8/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί να έχει αρκετά μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της, ωστόσο σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, οι εμφανίσεις της, μόνο ως απογοητευτικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Κάτι που αναγνώρισε ο Γιάγια Τουρέ...

«Στα δύο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα και Copa Africa ήμασταν απογοητευτικοί. Δεν πήγαμε τόσο μακριά, όσο θα περιμέναμε», τόνισε αρχικά, ενώ στην ερώτηση για τους λόγους που οι «Ελέφαντες» δεν έχουν κάτι καλό μέχρι στιγμής, είπε: «Αυτή είναι μία ερώτηση, που όλοι στην Ακτή Ελεφαντοστού ψάχνουν

για απάντηση. Μερικές φορές χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 11 πολύ καλούς παίκτες, αν θέλεις να κερδίσεις μεγάλα τρόπαια. Πρέπει να έχεις χαρακτήρα ή τύχη ή κάτι διαφορετικό».

Για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, πάντως παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος: «Έχουμε μία καταπληκτική ομάδα και όλοι νομίζουμε οτι ήρθε η ώρα να πετύχουμε τους στόχους. Αν δεις τί γενιά παικτών έχουμε, είναι όλοι φανταστικοί. Δεν συναντάς συχνά παίκτες σαν και αυτούς που έχουμε στην Εθνική ομάδα. Έχουμε τοπ παίκτες, που όλοι παίζουν σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Όταν κοιτάζω και βλέπω παίκτες όπως ο Ντοργκμπά, ο Καλού, ο Ζερβίνιο, ο Ζοκορό και ο Μπονί, γεμίζει αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχουμε κερδίσει ακόμη κάποιο μεγάλο τρόπαιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα