Του πέταξαν ξύλο με πρόκα! (VIDEO)

11:28 21/2/2014 - Πηγή: AEK365

Πολύ ακριβά κινδύνευσε να πληρώσει τους πανηγυρισμούς ο Λεάντρο Γκρίμι της Κρουζ για το 2-1 επί της Ρίβερ Πλέιτ όταν την ώρα των πανηγυρισμών δέχτηκε στην πλάτη από την εξέδρα ένα ξύλο που πάνω του είχε μια πρόκα.

Ευτυχώς ο Γκρίμι δεν τραυματίστηκε και σε δηλώσεις του τόνισε: "Με χτύπησε στο πίσω μέρος, αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω άλλο. Είμαστε ευχαριστημένοι με την νίκη. Δυστυχώς, λόγω αυτών των ανθρώπων κάποιοι άλλοι φοβούνται να έρθουν με τα παιδιά τους στο γήπεδο. Ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα, αλλά είμαι μια χαρά".

Ο Γκρίμι είχε πετύχει το πρώτο γκολ

της Κρουζ που κέρδισε με γκολ του Χούλιο Ροντρίγκεζ στις καθυστερήσεις ενώ η διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ καταδίκασε το περιστατικό με τον πρόεδρο Ροδόλφο Ντ'Ονόφριο να δηλώνει: "Δεν μπορείς να τιμωρήσεις 50.000 οπαδούς εξαιτίας ενός βλάκα που προκάλεσε πρόβλημα. Προφανώς, έσπασε ένα κομμάτι από την κερκίδα, γιατί δεν μπορεί να μπήκε στο γήπεδο με το ξύλο. Ψάχνουμε στις κάμερες να τον εντοπίσουμε και να του επιβάλλουμε την μεγαλύτερη ποινή, δηλαδή να τον αποβάλλουμε. Δεν θέλουμε τέτοιους ανθρώπους στο γήπεδο μας ποτέ ξανά".

Keywords
Τυχαία Θέματα