«Τορπίλες» στην Ανδαλουσία

20:58 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 22η αγωνιστική

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι η Βιγιαρεάλ πήρε μεγάλη νίκη επικρατώντας 2-1 της Σεβίλλης. Οι Ανδαλουσιανοί ξεκίνησαν δυνατά το ματς αλλά μετά το πρώτο τέταρτο η «Βίγια»

το ισορρόπησε και στο 22' «πάγωσε» το «Πιθχουάν» όταν ο Μπόρχα έκανε από κοντά το 0-1. Το γκολ έβαλε φωτιά στο ματς που απέκτησε έναν εκπληκτικό ρυθμό και στο 34' η Σεβίλλη ισοφάρισε χάρη στο αυτογκόλ του Μπρούνο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 61' είχαν δοκάρι με τον Μουσάτσιο. Η Σεβίλλη αντέδρασε και είχε ένα τρομερό δεκάλεπτο από το 70' έως το 80' με τον Ντιέγκο Λόπεθ όμως να έχει κατεβάσει τα ρολά. Αφού λοιπόν οι Σεβιγιάνοι δεν σκόραραν ήρθε στο 81' ο Καμούνιας να κάνει το 1-2. Στις καθυστερήσεις η Βιγιαρεάλ έμεινε με δεάκ καθώς αποβλήθηκε ο Οριόλ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Χάβι Βάρας, Κόκε (46'Τροχόφσκι), Φάσιο, Εσκουντέ, Ναβάρο, Νάβας, Μεδέλ (46'Ρέγες), Ράκιτιτς, Μανού, Κανουτέ, Νεγρέδο.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Άνχελ, Γκονσάλο, Μουσάτσιο, Οριόλ, Σένα, Μπρούνο, Κάνι (84'Μαρτσένα), Καμούνιατς, Μπόρχα Βαλέρο (92'Μαρτινούτσιο), Χοσέλου (80'Ερνάν Πέρεθ).


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1-1
Γήπεδο: Μολινόν
Στο 1-1 έμεινα Σπόρτινγκ Χιχόν και Οσασούνα σε ένα μέτριο ματς στο «Μολινόν».
Η Χιχόν είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 14ο λεπτό με τον Κάσες να αστοχεί από πολύ καλή θέση, ενώ στο 28' ο Φερνάντες ειπε όχι στον Ντε λας Κουέβας.
Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο 32ο λεπτό με τον Καρμέλο να νικά από κοντά τ0ν Φερνάντες, ωστόσο στη συνέχεια η Οσασούνα πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 77.
Σκόρερ ο Λέκιτς με όμορφη κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπερτράν
ΧΙΧΟΝ: Πάμπλο, Αρονολίν, Κανέγια, Μποτία (62' Ερνέντες), Ριβέρα, Κάστρο, Ντε λας Κουέβας (67' Κολούνγκα), Καρμέλο, Λόρα, Κάσες, Μπαράλ (71' Εγουρέν).
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντες, Νταμιά (46' Νταμιά), Σέρχιο, Φλάνιο, Μπερτράν, Σατρουστεγούι, Νεκουνά,, Γκαρσία, Πουνιάλ, Τιμόρ (67' Κεγιέχα), Λέκιτς (88' Λόλο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα